Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak hogy előtte lefeküdtem valakivel?
Kérdezte is hogy biztos csak csók volt? Én pedig a szemébe hazudtam hogy igen.
De ugye nem megcsaltam, mert ez még azelőtt történt hogy megismertem.
A párodnak mi kifogása van az ellen, ha őelőtte mással partnerkapcsolatban voltál, amibe (egészséges felnőttek lévén) a testi kapcsolat is beletartozott????
Mert ha ezzel kifogása van, akkor MENEKÜLJ!!!!!
Szep kis kapcsolat. Az egyik feltekenykedik egy olyanra, akihez semmi koze, a masik meg letagadja. Egymast megtalaltatok, passzoltok is, de biztos ez a jarhato ut?
Nyilvan nem varhatsz happy endet a tortenettol, de ha elmondod az igazat, akkor onnantol nyugodtabban alhatsz. Es legkozelebb esznel leszel, hogy erdemes-e hazudni. Aztan a feltekenykedesevel es a kishitusegevel meg neki kell megkuzdenie, az az o harca. Eleg furcsa lenne, ha azt mondana, hogy akkor nem kellesz.
Komolyan, tenyleg ilyen kapcsolatba akarsz elni, ahol egy komplexusos ember lenne a parod? Meg wc-re sem mehetsz engedely nelkul. Miert nem keresel valaki olyat, aki mellett nem erzed azt, hogy hazudnod kell?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!