Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes vele összejönni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vele összejönni, ha mellettem mással is akar szexelni?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást és szóba került a kapcsolat, De azt mondta,hogy ő nem tudja megállni, hogy más nővel ne szexeljen ezért csak nyitott kapcsolatot szeretne. Én meg ugye szerelmes vagyok belé.

N

2019. okt. 8. 13:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt hasonló, én megmondtam, hogy köszönöm szépen, de ebből nem kérek. Nem akarta elfogadni, hetekig kérte, hogy legyünk együtt és fogadjam ezt el, szeret, csak mással is szeretné csinálni, egy ideig benne voltam, aztán meguntam és befejeztem. 1 hétig nem reagáltam semmire (hívás,sms,messenger), aztán sikerült betalálni pont hazafele jövet. Benyögte, hogy meggondolta magát, nem tud nélkülem létezni, mással nem akar lenni, csak velem. De nem hittem neki, meg már úgy voltam vele, hogy nem érdekel, nem adtam neki esélyt. És úgy érzem jól tettem.
2019. okt. 8. 15:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezned. Ha ezzel együtt tudsz élni, lelked rajta. Ha nem, akkor nem érdemes. Ennyire egyszerű a dolog.
2019. okt. 8. 15:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Eddig azt hittem, hogy legalább még nem feküdtél alá és ezért kérdezed, amit. Aztán látom, hogy egy éve hagyod, hogy használjon, ergo már sérülsz.

Semmit nem fog változni a dolog. Ugyanaz lesz, csak max te másnak hívod a kapcsolati státuszt. Ugyanúgy fogsz várni rá, ugyanúgy le se sz.ar majd és félre fog d.ugni. Ebből nem lesz se összeköltözés, se boldog kapcsolat. Csak akkor leszel majd boldog, ha ezt lezárod. De szerintem feleslegesen tépjük a szánk, mert se nem látsz, se nem hallasz, inkább a homokba dugod a fejed. Furcsállom is hogy egy jócskán már nem 20 éves nő ilyen naivan áll hozzá.

30n

2019. okt. 8. 16:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban vagytok már? Ne hagyj itt kétségek között.
2019. okt. 9. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!