Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes vele összejönni, ha mellettem mással is akar szexelni?
Már régóta ismerjük egymást és szóba került a kapcsolat, De azt mondta,hogy ő nem tudja megállni, hogy más nővel ne szexeljen ezért csak nyitott kapcsolatot szeretne. Én meg ugye szerelmes vagyok belé.
N
Te nagyon naiv vagy.
Tudod, mi lesz a vége? Ő lógatja a mütyürt valami csajba, te számonkéred, hogy ha veled van kapcsolatban, akkor miért nem veled van, erre ő felhúzza magát, hogy de hát ez nyitott kapcsolat, te majd sírsz, mert nem erre számítottál, és ott maradsz egyedül, ő meg röhöghet a markába, hogy te otthon háziasszonykodtál és vártál rá, amíg te neki az eszébe sem jutottál.
Nekem nem férne bele, nincs az csillagos, gyémántos pasi.
De ez legalább őszinte...
Szerintem most is 1 van neki rajtam kívül
Csak én meg úgy érzem megtaláltam benne az igazit.
Neked az az igazi, aki nem bír megmaradni egy nő mellett? Az az igazi, aki téged soha nem szeretett és soha nem fog szeretni?
Ezt gondold át még egyszer.
Igen,az bánt, hogy ilyen a természete, de máskülönben minden tetszik benne/rajta.
Eddig nem éreztem ezt ilyen szinten senki iránt, pedig nem 20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!