Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes vele összejönni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vele összejönni, ha mellettem mással is akar szexelni?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást és szóba került a kapcsolat, De azt mondta,hogy ő nem tudja megállni, hogy más nővel ne szexeljen ezért csak nyitott kapcsolatot szeretne. Én meg ugye szerelmes vagyok belé.

N

2019. okt. 8. 13:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon naiv vagy.

Tudod, mi lesz a vége? Ő lógatja a mütyürt valami csajba, te számonkéred, hogy ha veled van kapcsolatban, akkor miért nem veled van, erre ő felhúzza magát, hogy de hát ez nyitott kapcsolat, te majd sírsz, mert nem erre számítottál, és ott maradsz egyedül, ő meg röhöghet a markába, hogy te otthon háziasszonykodtál és vártál rá, amíg te neki az eszébe sem jutottál.

2019. okt. 8. 13:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Így is várakozással telne az időd, hogy 3 nő között mikor is szorít majd a "komolyabb" kapcsolatára is időt.
2019. okt. 8. 13:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Te mazochista vagy. Legyen már önbecsülésed.
2019. okt. 8. 13:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem férne bele, nincs az csillagos, gyémántos pasi.

De ez legalább őszinte...

2019. okt. 8. 13:36
 15/24 A kérdező kommentje:

Szerintem most is 1 van neki rajtam kívül

Csak én meg úgy érzem megtaláltam benne az igazit.

2019. okt. 8. 13:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Neked az az igazi, aki nem bír megmaradni egy nő mellett? Az az igazi, aki téged soha nem szeretett és soha nem fog szeretni?

Ezt gondold át még egyszer.

2019. okt. 8. 13:47
 17/24 A kérdező kommentje:

Igen,az bánt, hogy ilyen a természete, de máskülönben minden tetszik benne/rajta.

Eddig nem éreztem ezt ilyen szinten senki iránt, pedig nem 20 éves vagyok.

2019. okt. 8. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba és keressél mást.Vagy még többet akarsz szenvedni?Nem ér annyit,megváltozni pedig nem fog.
2019. okt. 8. 13:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked így megfelel, akkor hajrá. Ha nem, akkor meg ne menj bele. Nem olyan bonyolult ez, csak le kell szedni róla a felesleges drámát.
2019. okt. 8. 13:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Asszem nem érdemes semmit írni, amíg a rózsaszín köd nem száll fel teljesen nálad. Ez még időbe telik majd. Húzd magad önként karóba, erre mást nem lehet írni. Amúgy nem semmi gusztusod van.... Ennyi nő mellett asszisztálni.... Hát nem semmi gyomor kell hozzá.
2019. okt. 8. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!