Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért idegesíti a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesíti a barátnőmet, hogy az exem jobb körülmények között él, mint mi és mit tehetek, hogy ne folyton ezen rugózzon?

Figyelt kérdés
Exemmel való szakítás után elég gyorsan összejöttem a barátnőmmel. Jóval jobb a természete, exem semmi levegőt nem adott nekem, a barátnőm szerencsére ad. Letiltott szakítás után amúgy az exem mindenhonnan, de most összetalálkoztunk egy bevásárlóközpont előtt és köszöntünk neki, megálltunk pár szóra. Valami igen gazdag palit akasztott le, azt eddig is tudtam, de ilyen Seychelle szigeti esküvőjük lesz meg konkrétan olyan autóval állt meg aminek az árából meg tudná venni az egész tömböt ahol lakunk stb. Jó hát én örülök a szerencséjének, de barátnőm azóta ezen rugózik. Hogy ő ha ennyivel jobb elmondásom szerint, mint az exem... akkor ex miért érdemli meg hogy el van tarva méghozzá hogyan, míg ő műszakozik meg albiban lakunk akkor exem mit keres Testvérhegyen luxusban. Megbolondulok tőle! Miért csinálja ezt és mit tehetek hogy abbahagyja? Én csóró voltam egész életemben, így ismert meg! Albérletet gond nélkül fizetjük, van mit ennünk, el tudunk menni moziba, neki elég volt eddig ez akkor miért csinálja ezt?
2019. szept. 27. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd irtó irigy. Készülj fel, hogy amint a horgára akad egy nálad pénzesebb pasi, dobbantani fog.
2019. szept. 27. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ez hatalmas intő jel.
2019. szept. 27. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd meg tőle hogy ő mennyi pénzért hagyná magát egy pasinak aki nem jön be neki. Mert az egy szakma.
2019. szept. 27. 20:17
 4/6 Savlekotő ***** válasza:
25%
Nem sokáig lesz ez a csajod miután látta h lehetne jobb is Nők így működnek ha jön jobb szebb gazdagabb jobb apának valóbb,egyből lépnek a többi szerelem mind rizsa,de csak akkor lépnek fizikálisan ha már fix az uj addig beérik a rosszabbal is keresgélnek,kihasználják aki naiv.. Csajod most látta h van jobb is nálad aki vel panelozhatna évekig.. Te ezeknek haver csak átutazó vagy.
2019. szept. 27. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Haj, itt nagy a baj. :( Ha jön egy pénzes, akkor menni fog. Nagyon mohó a gondolkodása.
2019. szept. 27. 23:00
 6/6 peca1000 ***** válasza:
100%

Gazdagodj meg te is, és így befogod a száját. :)

Mond meg neki, ha nem érzi jól magát melletted, akkor keressen egy gazdagabb palit magának.

2019. szept. 27. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!