Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdagabb/jobb élet körülmények között élő lányok általában beképzeltek?
Igen.de tisztelet az igen kevés kivételnek!
És az a legidegesítőbb és mókásabb ha méghozzá s*gghülye is.
Fiúknál ugyanez a véleményem. :)
Nevelés kérdése. Ha a gazdag szülők is beképzeltek akkor bizonyára nagyobb az esély.
De ma ez a trend. Légy beképzelt és blabla
sajnos én nagyon jó körülmények között nöttem fel
a
többi testvérem meg szegényen!!!!a kereszt szüleim neveltek
még is 1 büszke beképzlet lett belöllem,mindig lenézek másokat mindeig megszolok!!!!hát igen ez van ja és még kényes is vagyok!!de hogy miért???????azt nem tudom!!jó most ne jöjjetek hülyeséggekkel elkényesztettek meg adtak mindent azért lettem ilyen!!!!!!!!
Sok baratom van, akik jo korulmenyek kozott elnek. Volt osztalytarsnomek pl. full gazdagok, de a szulei is a nullarol kezdtek, tehat nem felejtettek el honnan jottek, es igy is neveltek baratnomet. Barmikor szamithattam ra, egy vegtelenul egyszeru lany, annak ellenere, hogy gazdag. Van egy masik ismerosom is, aki viszont egy fogorvos fia, ok meg igazan atomgazdagok, es legmarkasabb ruhakat hordja, mindig tele van penzzel, de megmaradt egyszeru gyereknek. Szoval ha kint vagyunk, soha nem engedi hogy masok fizessenek, mindenben segit, ha fogorvoshoz kell mennem (apjahoz) mindig van kedvezmenyem, nem nez le masokat, nagyon jo fej. A szulei beleneveltek a luxusba, de nem kenyeztettek el, nincsenek maniai, nem hisztizik stb. Teljesen atlagos fiu (19 eves), csak onnan jossz ra, hogy penze van, hogy pl. Armani ingje van, meg prada cipoje. :))
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!