Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemi vagy a középiskolai élet a jobb?
Az egyetemi jobb, mert az embert egyrészt felnőttként kezelik, másrészt neki is úgy kell viselkednie már, mint egy önálló, felnőtt embernek.
Ráadásul az órarendedet is te alakítod saját magadnak, az előadásokra akkor mész be, amikor akarsz, akkor hagyod ki, amikor csak akarod.
Egyetemi:) Bár én a gimit is szerettem. De itt már tényleg nagyrészt olyan dolgokat tanulok, ami érdekel is. Nincs akkora kötöttség, többé-kevésbé akkor járok be órára, amikor akarok. Meg van adva előre, hogy mikor lesz számonkérés, így be tudom osztani az időm...nincs meglepi doga vagy feleltetés.
Kapok ösztöndíjat^^
Meg tök jó órák között beülni a haverokkal vhova, vagy épp együtt elmenni kajálni:)
Úristen :S Nálunk senki sincs elszállva magától és senki sem kúr félre. A barátaimnak is tartós kapcsolataik vannak és soha egyikünk sem nézett le egy másik embert!
Ne gondold kérdező, hogy az egyetemistákkal gond van, a legtöbbjük nagyon is segítőkész és kedves,nem csak a többi hallgatóval, hanem mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!