Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agresszív a barátom? Mit tegyek?
Ma összevesztünk egy semmiségen. Igazából ő kapta fel a vizet rajta és üvöltözni kezdett velem, majd a karomat szorongatta és párszor meglökött. Közben nagyon csúnya szavakat vágott a fejemhez amit nem érdemeltem meg. Párszor a falba vágott a kezével. Én nagyon megijedtem soha nem láttam még ilyennek. Akkor nem is tudtam mit szóljak ehhez. Utána elment haza és megírtam neki, hogy velem így nem bánhat és nagyon rosszul esett. Megigérte, hogy nem lesz többet ilyen és nagyon szeret. Ne hagyjam el emiatt. De eddig nem volt ilyen. Most is csak egy kis dolgon bukott ki. És hiretelen jött az egész. Azt már hallottam, hogy egyik családtagjával így bánt, de nem vártam, hogy velem is így fog. Szakítanom kellene? Vagy tényleg megváltozik? 10 hónapja vagyunk együtt és szeretem
Én 20/L ő 22/F
"karomat szorongatta és párszor meglökött. Közben nagyon csúnya szavakat vágott a fejemhez"
Ritkán borulok ki, de addig sose mennék el, hogy fizikailag bántsak egy lányt, szerintem itt van a határ!
Amúgy volt, hogy ordítottam (akkor sem kimondottan őt szidtam), bevágtam az ajtót, vagy a falba vertem a kezem - de az tárgy, nem fáj senkinek, viszont illusztrálni lehet vele, hogy komolyan gondolom.
Az esetedben csak rosszabb lehet a helyzet.
29/F
Miután a barátod egy jelentéktelen hülyeségre verbális és fizikai agresszióval reagált, most már tudod, hogy komoly indulatkezelési problémái vannak.
Innentől fogva alapvetően két lehetőséged van:
1) Szakítasz, ha nem csak üres szavak voltak a részedről a "velem így nem bánthat", hanem valóban így is gondolod.
2) Emeled a tétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!