Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív a barátom? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív a barátom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma összevesztünk egy semmiségen. Igazából ő kapta fel a vizet rajta és üvöltözni kezdett velem, majd a karomat szorongatta és párszor meglökött. Közben nagyon csúnya szavakat vágott a fejemhez amit nem érdemeltem meg. Párszor a falba vágott a kezével. Én nagyon megijedtem soha nem láttam még ilyennek. Akkor nem is tudtam mit szóljak ehhez. Utána elment haza és megírtam neki, hogy velem így nem bánhat és nagyon rosszul esett. Megigérte, hogy nem lesz többet ilyen és nagyon szeret. Ne hagyjam el emiatt. De eddig nem volt ilyen. Most is csak egy kis dolgon bukott ki. És hiretelen jött az egész. Azt már hallottam, hogy egyik családtagjával így bánt, de nem vártam, hogy velem is így fog. Szakítanom kellene? Vagy tényleg megváltozik? 10 hónapja vagyunk együtt és szeretem

Én 20/L ő 22/F

2019. szept. 25. 21:48
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
89%
Valamint igen szelektíven olvasol, mert megszorongatta és meg is lökdöste. Jézus tett volna ilyet?
2019. szept. 26. 08:35
 32/45 anonim ***** válasza:
96%
Szakits vele ! És mond meg neki erőtlen kis xar a farka
2019. szept. 26. 09:42
 33/45 Zsoltmester ***** válasza:
19%
A barabás sztirival csak a birka módra qrvaokos emberekre céloztam akik a saját agyonverésükből azonosìtják a szóbanforgó emberkét. Attól mert a válaszadók közül jó sokat összevert egy férfi még nem mindenki egy agresszìv vadállat akinek felb@sszák az agyát.
2019. szept. 26. 11:19
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

"karomat szorongatta és párszor meglökött. Közben nagyon csúnya szavakat vágott a fejemhez"

Ritkán borulok ki, de addig sose mennék el, hogy fizikailag bántsak egy lányt, szerintem itt van a határ!

Amúgy volt, hogy ordítottam (akkor sem kimondottan őt szidtam), bevágtam az ajtót, vagy a falba vertem a kezem - de az tárgy, nem fáj senkinek, viszont illusztrálni lehet vele, hogy komolyan gondolom.

Az esetedben csak rosszabb lehet a helyzet.

29/F

2019. szept. 26. 11:21
 35/45 anonim ***** válasza:
96%
Pont egy idős vagyok veled és a párom is a pároddal. Tapasztalat, hogy nem egyszeri eset
2019. szept. 26. 18:02
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Miután a barátod egy jelentéktelen hülyeségre verbális és fizikai agresszióval reagált, most már tudod, hogy komoly indulatkezelési problémái vannak.

Innentől fogva alapvetően két lehetőséged van:

1) Szakítasz, ha nem csak üres szavak voltak a részedről a "velem így nem bánthat", hanem valóban így is gondolod.

2) Emeled a tétet.

2019. szept. 26. 20:15
 37/45 anonim válasza:
100%
Most lépj még nem lesz komolyabb gond...az èn exemről soha senki se mondta volna meg,hogy egy állat,hogy a fejemmel törte ki a lakás ajtót,vagy hogy eltörte az orromat..aranyos kis tisztelettudó volt mindig mindenkivel. Aztán féltékenysègi rohamai voltak, a barátnőmmel se találkozhattam. Birtokolt teljesen,nem tudtam tőle megszabadulni..aztán egyetemre ment,ès fellélegezhettem.Azóta nős,nem tudom az asszonnyal is ilyen "szépen" bánik-e..
2019. szept. 26. 21:21
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy barom, akitől szabadulni kell.
2019. szept. 26. 22:46
 39/45 anonim ***** válasza:
24%
Nem megbántani akarlak, de nektek nőknek ez kell. Az agresszív pasi aki ver, valahogyan erre buknak a magyar nők. Környezetemben is van egy csomó ilyen utána meg kap néha pofont az asszony utána mint ha mi sem történt volna. De a normális pasi az nem kell nektek csak az ilyen agresszív barmok. Hát akkor tessék élvezni.
2019. szept. 27. 10:27
 40/45 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem a nőkkel van itt gond elsősorban,csak lassan nem lesz normális férfi,csak a verős,mivel ez az elvárás,ez a propaganda megint mint a középkorban h nő verve jó konyhában a helye tenyészállat a szerepe csak...
2019. szept. 27. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!