Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív a barátom? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív a barátom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma összevesztünk egy semmiségen. Igazából ő kapta fel a vizet rajta és üvöltözni kezdett velem, majd a karomat szorongatta és párszor meglökött. Közben nagyon csúnya szavakat vágott a fejemhez amit nem érdemeltem meg. Párszor a falba vágott a kezével. Én nagyon megijedtem soha nem láttam még ilyennek. Akkor nem is tudtam mit szóljak ehhez. Utána elment haza és megírtam neki, hogy velem így nem bánhat és nagyon rosszul esett. Megigérte, hogy nem lesz többet ilyen és nagyon szeret. Ne hagyjam el emiatt. De eddig nem volt ilyen. Most is csak egy kis dolgon bukott ki. És hiretelen jött az egész. Azt már hallottam, hogy egyik családtagjával így bánt, de nem vártam, hogy velem is így fog. Szakítanom kellene? Vagy tényleg megváltozik? 10 hónapja vagyunk együtt és szeretem

Én 20/L ő 22/F

2019. szept. 25. 21:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
23%

#17, te semmit nem értettél meg.

És a többiek sem, de nem is vártam egyikőtöktől sem. Csak fújjátok a közös nevezőt, hogy szakítson vele.

És fogalmatok sincs arról, mi volt az a "semmiség".

2019. szept. 25. 23:41
 22/45 anonim ***** válasza:
19%

egyetértek #21

meghallgatnám a másik felet is!

ugye a szálka és gerenda dolog ismerős...

2019. szept. 25. 23:45
 23/45 Savlekotő ***** válasza:
83%
67 % akkor te élj egy agresszorral aki ha kérdezni mersz leverhet egyet,aki a rokonával is ilyen.. De meg se lepődök h ma ez a norma h a bántalmazó az áldozat,és az ilyen kapcsolatokba kell vkit vissza tuszkolni mikor még van esélye fog kiverés híradó 20 perc előtt kilépni..
2019. szept. 25. 23:55
 24/45 anonim ***** válasza:
98%

Ha jót akarsz magadnak, akkor hagyd a fenébe, mert nem fog megváltozni.

Most persze sajnáltatja magát, sír is akár, hogy többet nem lesz ilyen. Egy ideig nem is lesz, cukiskodni fog ezerrel, majd egy idő után úgyis elborul az agya és megint megrángat...

Lehet hogy nehéz szakítani vele, de később még nehezebb lesz, ha félni is fogsz tőle, mert ne adj isten még durvább lesz veled.

Nem jó egy ilyen emberrel lenni hidd el...

2019. szept. 26. 00:35
 25/45 anonim ***** válasza:
96%
Beszélj a közeli barátaival, exeivel, hogy szokott-e agresszív lenni és mi várható tőle.
2019. szept. 26. 01:31
 26/45 anonim ***** válasza:
97%
A következőbe te leszel akit a falhoz ver.Nem fog változni,menekülj amig nem késő.
2019. szept. 26. 04:29
 27/45 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező leírta, hogy valamit mondott a csávója, ő nem értette, rákérdezett, és ekkor kezdődött az agresszió. Itt írta kommentben.

Szerintem is a szakítás lenne a legjobb. Környezetemben is van bántalmazott nő. Éveken át verte a párja, van egy közös gyerekük is, neki nehezebb volt lelépni anno, de megtette!

2019. szept. 26. 04:40
 28/45 Zsoltmester ***** válasza:
1%
Bárkivel előfordulhat hogy felmegy benne az ideg, de volt benne annyi hogy a falba vágott bele nem a fejedbe. Ez azt jelzi hogy kontrolláltan cselekedett amikor a falba ütött ahol levezetett egy csomó energiát. Én is tettem hasonlót nem is olyan rég , soha egy barátnőmet sem bántottam inkább ők ütöttek engem, de természetes hogy ilyenkor megijednek. Az igazság az hogy egy férfi valamennyire agresszív A kérdés az hogy tényleg bántott e téged vagy csak öt percig kitombolta magát, Mert egyébként meg utálják a csajok ha egy pasiba nincs semmilyen energia. Azt gondolom hogy az itt válaszolók nem látják a teljes képet, persze csorda szellemben azt kiáltani hogy barabást engedjék szabadon vagyis hogy Szakíts az baromi egyszerü, azért mert valaki egyszer kiakad még nem jelenti azt hogy szétverné a fejedet egy baltával. Azon mondjuk elgondolkodnék a helyedben,hogy attól teszed függővé a szakítást hogy itt milyen válaszokat kapsz.
2019. szept. 26. 07:55
 29/45 anonim ***** válasza:
90%
Azt már hallottam, hogy egyik családtagjával így bánt - remelem, erzed itt az ellentmondast. Azt mondja tobb ilyen nem lesz, mikozben mar a veled valo eset is minimum a masodik, de valosagban inkabb a sokadik volt. Azonnal hagyd el.
2019. szept. 26. 08:20
 30/45 anonim ***** válasza:
85%

Zsoltmester: ugye, most nem Jézust faragtal éppen a sracbol? 😖

Fél tőle a lány, ennyi.

2019. szept. 26. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!