Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív a barátom? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív a barátom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma összevesztünk egy semmiségen. Igazából ő kapta fel a vizet rajta és üvöltözni kezdett velem, majd a karomat szorongatta és párszor meglökött. Közben nagyon csúnya szavakat vágott a fejemhez amit nem érdemeltem meg. Párszor a falba vágott a kezével. Én nagyon megijedtem soha nem láttam még ilyennek. Akkor nem is tudtam mit szóljak ehhez. Utána elment haza és megírtam neki, hogy velem így nem bánhat és nagyon rosszul esett. Megigérte, hogy nem lesz többet ilyen és nagyon szeret. Ne hagyjam el emiatt. De eddig nem volt ilyen. Most is csak egy kis dolgon bukott ki. És hiretelen jött az egész. Azt már hallottam, hogy egyik családtagjával így bánt, de nem vártam, hogy velem is így fog. Szakítanom kellene? Vagy tényleg megváltozik? 10 hónapja vagyunk együtt és szeretem

Én 20/L ő 22/F

2019. szept. 25. 21:48
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
98%
Ez jobb nem lesz, csak rosszabb. Szakíts vele.
2019. szept. 25. 22:16
 12/45 anonim válasza:
98%
Tipikus válasz az ígérgetés,a könyörgés, és ha nem rúgod ki,meg is fog változni... Egy darabig amíg nem "adsz rá újabb indokot" talán tényleg jobb lenne ha jó időben véget vetnél a kapcsolatnak,míg nem durvul el egy újabb vita. Min ba szta fel az agyát? Nem mintha az erőszakosság lehetne válasz egy kapcsolatban bármire is.
2019. szept. 25. 22:19
 13/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igazából szerintem tényleg semmiség az egész.

Elsőre nem értettem meg valamit ezért újra rákérdeztem és ezért én voltam a fogyatékos meg értetlen...

2019. szept. 25. 22:23
 14/45 anonim ***** válasza:
87%

Tipikus bántalmazó féreg. El ne hidd már, amit mond! Mindegyik bántalmazó ezt mondja, és a világtörténelem során még egyszer sem, ismétlem EGYSZER SEM fordult elő olyan, hogy ne került volna sor újabb, durvább bántalmazásokra.

Igen, ott kellene hagynod örökre, de sajnos borítékolható, hogy nem fogod :( Majd miután szültél neki pár gyereket és teljesen reménytelenné válik, hogy a saját lábadra állhass, már bánni fogod...de akkor késő lesz. Naponta fog összeverni a gyerekeiddel együtt, és csak akkor lesz vége, amikor valamelyikőtöket agyonveri és börtönbe kerül.

2019. szept. 25. 22:25
 15/45 anonim ***** válasza:
25%

Azért engem az a "kis semmiség" is érdekelne.

Mondok egy példát. A csajom árokba teszi a Mercedes S500-at, amiért 12 évet güriztem. Neki ez semmiség, és a körme is letört, nekem 12 év munkája ment a lecsóba, és még kiabálok is vele. Kapja itt az ívet, hogy szakítson velem, mert agresszív barom vagyok. Én meg csak kamillázok, mikor szakít velem, mert üvöltöztem vele.

Szóval mesélj, mi volt az a bizonyos semmiség?

2019. szept. 25. 22:34
 16/45 anonim ***** válasza:
97%
Mindegy mi volt a semmiség, szakíts!
2019. szept. 25. 22:36
 17/45 anonim ***** válasza:
91%
A mercedesesnek: ha kiabálsz az egy dolog és egy egészen más dolog ha lökdösődsz meg szorongatod a barátnőd karját!! Először egy kis szorongatás, lökdösődés, aztán egy pofon, aztán 2, aztán kék zöld foltok, aztán agyonver.
2019. szept. 25. 22:42
 18/45 anonim ***** válasza:
90%
Ha vele maradsz - meg fogsz fizetni a butaságodért. Nagyon.
2019. szept. 25. 22:42
 19/45 anonim ***** válasza:
66%
Bízom benne,hogy ennyi egybe hajló válasznál meglátod,hogy mi a helyes megoldás. Még nagyon fiatal vagy ahhoz,hogy egy ilyen semmirevaló mellett maradj. A semmirevalót azért írtam,mert aki agresszíven válaszol bármilyen apróságra,de lehet az nagy dolog is,mivel kérdés,kinek a szemszögéből nézzük,az nem tud normális munkahelyet teremteni magának,és gyereket nevelni sem. Az csak hab a tortán,hogy mással is ilyen.
2019. szept. 25. 23:00
 20/45 Savlekotő ***** válasza:
97%

Elsőre nem értettem meg valamit ezért újra rákérdeztem és ezért én voltam a fogyatékos meg értetlen...

Ennyi? És erre ez,hát sanszos h ha ennél meredekebbet teszel h kétszer mertél kérdezni, agyon is ver. Már akkor kellett volna kapcsolni mikor rájöttél h a rokonával is agresszív veled miért tenne kivételt. Kétszer kérdeztél,uram gyere le az ilyennek kezelés kell nem barátnő. Lehet h drogozik,azok ilyen idegesek folyton..

2019. szept. 25. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!