Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyamatosan at mondja, hogy elégedetlen a szexuális életünkkel, pedig szerintem nincs oka rá. Tényleg velem van a baj? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Mindig azt mondja, hogy neki minden nap kell szeretkezni, és mellette minimum egyszer minden nap orálisan kell nekem őt... Vannak olyan napok, amikor kimarad a szex, mert mindkettőnknek dolga van, vagy fáradtak vagyunk, és olyankor orális sincs. Másnap jön a hiszti, hogy "ez a legszentebb" kötelességem, hogy ő frusztrált, meg nincs nemi életünk... de ő nagyon szeret... Én vele egyszer sem mentem el, előtte se mondjuk, de ez is a baja, hogy én ezzel elveszem a férfiasságát, de most ezzel is mit tudok csinálni. Ezt is próbáltam ellensúlyozni, hogy megcsinálom, amit kér, akkor is, ha nincs hozá kedvem. Akkor persze leszíd, hogy nem vagyok lelkes. Nagyon unom, nem hiszem, hogy ezt más fiú is ennyire elvárja. Mindig én kezdeényezek szexszet s, mert ő közölte, hogy akkor én biztos akarom ő már nem fog, mert úgy sincs semmi értelme, hisz nem megyek el, nem látja, hogy nekem jó, pedig látszik szerintem, hogy élvezem, és azrt nem csak én vagyok, aki nem jut el a csúcsra. De persze ezért nekem kell minden szexuális dologgal kapcsolatban vezekelni. Ha nem kezdeményeztem, vagy 4-5 napig nem volt semmi, csak egy kitörés, hogy ő már nagyon kész van. Nem hiszem el, hogy nem tudott volna odafordulni hozzám, és csak puszit adni, vagy bármi.2010. júl. 15. 14:26
21/21 gabriell88 válasza:
Hiába jártatjuk itt a szánkat szerintem... te már döntöttél.. csak nehogy megbánd...
A pasi egy hülye, te meg azt hiszed ez a normális...
Angel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!