Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom folyamatosan at...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom folyamatosan at mondja, hogy elégedetlen a szexuális életünkkel, pedig szerintem nincs oka rá. Tényleg velem van a baj? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Mindig azt mondja, hogy neki minden nap kell szeretkezni, és mellette minimum egyszer minden nap orálisan kell nekem őt... Vannak olyan napok, amikor kimarad a szex, mert mindkettőnknek dolga van, vagy fáradtak vagyunk, és olyankor orális sincs. Másnap jön a hiszti, hogy "ez a legszentebb" kötelességem, hogy ő frusztrált, meg nincs nemi életünk... de ő nagyon szeret... Én vele egyszer sem mentem el, előtte se mondjuk, de ez is a baja, hogy én ezzel elveszem a férfiasságát, de most ezzel is mit tudok csinálni. Ezt is próbáltam ellensúlyozni, hogy megcsinálom, amit kér, akkor is, ha nincs hozá kedvem. Akkor persze leszíd, hogy nem vagyok lelkes. Nagyon unom, nem hiszem, hogy ezt más fiú is ennyire elvárja. Mindig én kezdeényezek szexszet s, mert ő közölte, hogy akkor én biztos akarom ő már nem fog, mert úgy sincs semmi értelme, hisz nem megyek el, nem látja, hogy nekem jó, pedig látszik szerintem, hogy élvezem, és azrt nem csak én vagyok, aki nem jut el a csúcsra. De persze ezért nekem kell minden szexuális dologgal kapcsolatban vezekelni. Ha nem kezdeményeztem, vagy 4-5 napig nem volt semmi, csak egy kitörés, hogy ő már nagyon kész van. Nem hiszem el, hogy nem tudott volna odafordulni hozzám, és csak puszit adni, vagy bármi.
2010. júl. 15. 14:26
1 2 3
 11/21 gabriell88 ***** válasza:
100%

Miért vagy vele? de most koolyan? miért?ezerszer jobb pasik mászkálnak az utcán:Dcsak szét kellene nézni!!!Ez a fickó 100%, h nem szeret téged.. vedd már észre!Nem veled van a baj, hanem az ő elméjével..

Angel

2010. júl. 15. 14:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Mert szeretem. Más dolgokban gészen más, olyan értékei vannak, amik számomra fontosak. De megint az van, hogy nekem vagy az egész vagy valmi nem jó, de nekem kell adni, adni, adni, ami nem is lenne baj, mrt én szeretek dni, és látni, hogy örül a másik, de én már ezt egyszer 3 évig eljátzsottam, hogy nem néztem magamat.
2010. júl. 15. 15:01
 13/21 gabriell88 ***** válasza:
100%

Az egy dolog, h te szereted őt, de ő nem szeret téged..ha szeretne nem mondana ilyet... mert ha szeretne ő is úgy érezné, mint te.. adna adna adna...

Angel

2010. júl. 15. 15:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Sokszor mondja, hogy szeret, és hogy az egyetlen vagyok, akiért van értelme ezen a földön lenni, meg a legfontosabb vagyok a számára, e szerintem, aki igazán szeret, az nem mondja, hogy a glegfontosabb vagy. Az annyit tesz, hogy akkor zúdítsunk rád mindent. Az kés kitesómat elvitte velem egy napra, mindent fizetetett, másnak ez fél havi keresete, és azt mondta, hogy ő így akar nekem adni, mert ő tudja, hogy nekem ők fontosak, és nekem nem igazán szokott dolgoka venn - virágot stb. -, mert nem tudja, mit, de tudja, hogy annak örülök, ha a kicsik örülnek. És itt nem a pénz a lényeg, hanem végül is, ha nem szeretne, mindezzel se foglalkozna. Vszont ha meg vannak olyan napok, hogy at érzem, nem szert, és ezt megjegyzem, azt feleli, nem elég bizonyíték, hogy velem van? Mintha bizonyítékokra lenne szükségem, nem a szeretet kimutatására. Szóval nem tudom kijeletni biztosra azt sem, hogy szeret, azt sem, hogy nem.
2010. júl. 15. 15:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésdre a válasz: Nem veled van a baj! A barátod önzően viselkedik.

Feltenném akérdést, amit sokan mások is feltettek, hogy miért is vagy még mindig vele, de azt hiszem felesleges.

Egy rózsaszín ködön keresztül látod a párodat, és amíg ez el nem múlik, addig maradsz vele. Nem hiszem, hogy ha valaki a szexben ilyen önző, akkor az élet más reületein pedig egy mintapasi lenne.

Tőled idézek: "A barátod azt mondja, hogy egy buli előtt, ha nélküled megy, le kell sz@pnod, hogy ne érezzen késztetés a megcsalásodra." Szerinted, ha ezt egy barátnőd mondaná a kapcsolatáról, azt mondanád: áá semmi gond, ez természetes? Biztosan nem!

Sajnos az ember nehezebben dönt, ha saját magáról van szó. Gyaran túl sokat megengedünk a párunknak az alatt a címszó alatt, hogy Ő életünk értelme.

30/F

2010. júl. 15. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
...az élet más területein...
2010. júl. 15. 15:24
 17/21 gabriell88 ***** válasza:

teljesen igaza van az előttem szólónak:)

és ha már a pasik is így látják, sőt mindenki aki ide irt, tehát azok akik kívülről szemlélik, akkor én a helyedben elgondolkodnék...nem bántásként ne értsd félre..csak jobbat érdemelsz sztem:)

Angel

2010. júl. 15. 16:03
 18/21 anonim válasza:
ez a pasi csak kihasznál téged úgy ahogy vagy azért nem annyira normális a naponta szex egy kicsit gondolkozz el azon hogy tényleg őt akarod e...és ha esetleg valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor neked kell bocsánatot kérned meg minden...egy kapcsolatban nem a legelső a szex...és ezt neki is és neked is fel kell fognotok...igazából csak szex van nálatok...komolyan mondom tényleg ő kell neked? :O
2010. júl. 15. 16:21
 19/21 anonim válasza:
Vedd már észre magad! MI az, hogy buli előtt ki kell elégítened, nehogy megcsaljon?? Ez eszméletlen.! És még ezek után vele vagy?? Vagy sürgősen beszélgessetek el, vagy pedig dobd! Nem érdemli meg hogy szeresd! A helyedben én már rég dobtam volna..
2010. júl. 15. 17:21
 20/21 A kérdező kommentje:
Sosem csalna meg, ha valami baja is lenne, és erre volna igénye, akkor azt jelezné. Úgy értettem, hogy szerinte ösztönös, női reakciómn kéne legyen az, hogy ha ő nők közelébe kerül, akkor én ezt megteszem. Nem azért kell megtennem, hogy ne csaljon meg - mert nem fog -, hanem ő úgy gondolja, hogy a nőnek ez természetes reakció, benne van a féltékenyység, így a bebiztosítási, magához láncolási motiváció is.
2010. júl. 16. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!