Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyamatosan at mondja, hogy elégedetlen a szexuális életünkkel, pedig szerintem nincs oka rá. Tényleg velem van a baj? (Bővebben lent. )
Miért vagy vele? de most koolyan? miért?ezerszer jobb pasik mászkálnak az utcán:Dcsak szét kellene nézni!!!Ez a fickó 100%, h nem szeret téged.. vedd már észre!Nem veled van a baj, hanem az ő elméjével..
Angel
Az egy dolog, h te szereted őt, de ő nem szeret téged..ha szeretne nem mondana ilyet... mert ha szeretne ő is úgy érezné, mint te.. adna adna adna...
Angel
A kérdésdre a válasz: Nem veled van a baj! A barátod önzően viselkedik.
Feltenném akérdést, amit sokan mások is feltettek, hogy miért is vagy még mindig vele, de azt hiszem felesleges.
Egy rózsaszín ködön keresztül látod a párodat, és amíg ez el nem múlik, addig maradsz vele. Nem hiszem, hogy ha valaki a szexben ilyen önző, akkor az élet más reületein pedig egy mintapasi lenne.
Tőled idézek: "A barátod azt mondja, hogy egy buli előtt, ha nélküled megy, le kell sz@pnod, hogy ne érezzen késztetés a megcsalásodra." Szerinted, ha ezt egy barátnőd mondaná a kapcsolatáról, azt mondanád: áá semmi gond, ez természetes? Biztosan nem!
Sajnos az ember nehezebben dönt, ha saját magáról van szó. Gyaran túl sokat megengedünk a párunknak az alatt a címszó alatt, hogy Ő életünk értelme.
30/F
teljesen igaza van az előttem szólónak:)
és ha már a pasik is így látják, sőt mindenki aki ide irt, tehát azok akik kívülről szemlélik, akkor én a helyedben elgondolkodnék...nem bántásként ne értsd félre..csak jobbat érdemelsz sztem:)
Angel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!