Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erről most mit gondoljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről most mit gondoljak, mégis mi ez?

Figyelt kérdés
Láttam párom telefonjában (nem kutakodtam, ő adta ide valamiért) egy Find my Kids nevű alkalmazást ami arra való hogy nyomon lehet követni szülőknek a gyerek telefonját ha a gyerek telefonjára is letöltik. Lehet hallani beszédet, térképen helyet, konkrétan a seggében lehet a gyereknek akkor is ha nincs vele. Ezzel csak az a gond hogy nekünk nincs gyerek. És nagyon nagyon furcsa és rossz érzés volt látni ezt mert nagyon nem tudom hová tenni. És mielőtt valaki azzal jönne hogy esetleg pedofil, nem. Más oka van csak nem tudom mi. Nekem is van hogy letöltök valami alkalmazást megnézem milyen aztán ha nem tetszik, vagy hülyeség letörlöm, de ezek inkább képszerkesztők meg olyan dolgok amikre szükségem van és azzal kapcsolatban keresgélek. De mégis hogyan akadt egy ilyen alkalmazásra? És nem törölte le. Mondjuk ő semmit nem töröl mert rengetek tárhelye van úgyhogy nem foglalkozik ilyennel, ez még nem is lenne baj. Csakhogy alapból letöltötte. Egy ilyenre miért kíváncsi? Már az is eszembe jutott hogy mivan ha itthon kapcsolta össze egy másik telefonnal és utánam hallgatózik? De ez is nagyon fura lenne mert én vagyok az aki mindig féltékenyebb, meg én vagyok az akit jobban érdekelnek a másik dolgai. Ő soha nem foglalkozott azzal hogy miket csinálok én amikor nem vagyok vele. És ha esetleg ez van hogy hallgatózik utánam az ijesztő is lenne nagyon és egyben kínos is. Mivel néha beszélek magamban. Nem úgy mint egy hülye, csak van aki fejben gondolkodik én meg néha hangosan. Na meg van ugye hogy itthon önkielégítek, telefonálok. Nincs rejtegetni valóm, de azért ha ebbe belegondolok elég kellemetlenül érzem magam.
2019. szept. 22. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá sztem ugy a tiszta m
2019. szept. 23. 23:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá sztem ugy a tiszta.
2019. szept. 23. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!