Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről most mit gondoljak, mégis mi ez?
Figyelt kérdés
Láttam párom telefonjában (nem kutakodtam, ő adta ide valamiért) egy Find my Kids nevű alkalmazást ami arra való hogy nyomon lehet követni szülőknek a gyerek telefonját ha a gyerek telefonjára is letöltik. Lehet hallani beszédet, térképen helyet, konkrétan a seggében lehet a gyereknek akkor is ha nincs vele. Ezzel csak az a gond hogy nekünk nincs gyerek. És nagyon nagyon furcsa és rossz érzés volt látni ezt mert nagyon nem tudom hová tenni. És mielőtt valaki azzal jönne hogy esetleg pedofil, nem. Más oka van csak nem tudom mi. Nekem is van hogy letöltök valami alkalmazást megnézem milyen aztán ha nem tetszik, vagy hülyeség letörlöm, de ezek inkább képszerkesztők meg olyan dolgok amikre szükségem van és azzal kapcsolatban keresgélek. De mégis hogyan akadt egy ilyen alkalmazásra? És nem törölte le. Mondjuk ő semmit nem töröl mert rengetek tárhelye van úgyhogy nem foglalkozik ilyennel, ez még nem is lenne baj. Csakhogy alapból letöltötte. Egy ilyenre miért kíváncsi? Már az is eszembe jutott hogy mivan ha itthon kapcsolta össze egy másik telefonnal és utánam hallgatózik? De ez is nagyon fura lenne mert én vagyok az aki mindig féltékenyebb, meg én vagyok az akit jobban érdekelnek a másik dolgai. Ő soha nem foglalkozott azzal hogy miket csinálok én amikor nem vagyok vele. És ha esetleg ez van hogy hallgatózik utánam az ijesztő is lenne nagyon és egyben kínos is. Mivel néha beszélek magamban. Nem úgy mint egy hülye, csak van aki fejben gondolkodik én meg néha hangosan. Na meg van ugye hogy itthon önkielégítek, telefonálok. Nincs rejtegetni valóm, de azért ha ebbe belegondolok elég kellemetlenül érzem magam.
Első: mert nagyon régen egyszer már kutakodtam a telefonjában és félek hogy most azt hinné megint szándékosan keresgéltem pedig nem.
Második: 100% hogy nem mert nagyon szeretne már most is gyereket. Nincs neki különben nem vágyna rá ennyire
2019. szept. 22. 19:08
4/12 anonim válasza:
Akkor tuti téged ellenőriz. Bár ez is beteges amúgy vagy valaki mást, ami még betegesebb..munkatárs, szomszéd stb. Az a program csak úgy nincs fenn valaki telóján, mert minek?
2019. szept. 22. 19:12
5/12 anonim válasza:
Mivel lehallgatásra is jó így tuti van otthon egy elrejtett telója, ami csatlakoztatva van az övéhez és mikor elmegy azt hallgatja mi történik otthon. Szerintem ez a legvalószínűbb amúgy, ami szóba jöhet.
2019. szept. 22. 19:16
6/12 anonim válasza:
Vagy téged követ és hallgat le
2019. szept. 22. 19:26
7/12 anonim válasza:
Túlkomplikálod.
Tipikusan rossz kérdés: "Egy ilyenre miért kíváncsi?"
Miért, miért? Csak! Tilos neki?
Volt, hogy interneten a francia idegenlégióról olvastam. Magyar emberekkel készült interjút, akik évekig benne szolgáltak. Meséltek brutális kiképzésekről, meséltek bevetésekről, ahol a feltartott kézzel előjövő fegyvertelen civileket is egytől egyig le kellett lőniük, különben a tizedesük őket lőtte volna le azonnal.
Miért olvasom ezt kétgyerekes apaként, mikor mindenfajta fegyver, harcművészet távol áll tőlem, egy takaros családi házban élek, amit eszem ágában sincs itt hagyni?
Igazából én sem tudom.
Szerencsére a feleségem nem ilyen kutakodós-túlkomplikálós, mint te vagy!
2019. szept. 22. 19:49
8/12 A kérdező kommentje:
Ha ismernétek nem mondanátok hogy engem követ nyomon mert én sem úgy ismerem. Ráadásul oka sincs rá mert mint mondtam ez inkább rám jellemző hogy esetenként féltékeny vagyok meg hasonlók.
Féltékeny biztos nem lehet, most azért nyomoz utánam hogy én nyomozók e utána vagy mi? Vagy hogy miket mondok róla mikor nem hallja?
Az a baj mostanság nem láttam nagyon a telefonját, csak a kocsiban arról szoktam indítani a zenéket, ezt is így vettem észre. Szóval azt sem tudom hogy most töltötte e le vagy már korábban. Semmit nem tudok elképzelni erről az egészről közben meg nagyon idegesít és frusztrál
2019. szept. 22. 20:55
9/12 anonim válasza:
Mennyire régi az a telefon? Lehet, hogy eredetileg rajta volt, az én telómon is volt egy csomó felesleges alkalmazás, mikor megvettem (újjonnan ráadásul). Vagy esetleg valamelyik szülője miatt nem tölthette le? Mert simán el tudom kiépzelni ezt is, ha esetleg betegesek, szenilisek és aggódik értük. Amúgy a legegyszerűbb (ha rákérdezni semmiképpen nem akarsz) elindítani az alkalmazást, abbwól kiderül, kit "figyel".
2019. szept. 22. 21:27
10/12 A kérdező kommentje:
De hogy indítsam el? Akkor megint turkálnom kéne benne mert nyilván csak úgy lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!