Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok létezik olyan szerelem mint Kylo Ren és Rey szerelme?
Figyelt kérdés
Ti ismertek ilyen embereket? Egyáltalán szerelmes Kylo Ren Reybe? Vagy ti nem éreztétek az elképesztő kémiát a kettő között? Azért itt teszem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre?2019. szept. 22. 14:25
11/11 anonim válasza:
Kérdező, láttam hát. :D Adam állatira jó arc lehet amúgy. Visszatérve a témára, valahogy úgy vettem észre, a srácok ódzkodnak annyira ettől a végkifejlettől leginkább. Egyrészt jönnek azzal a tipikus dumával, hogy ez így nyálas volna, plusz attól tartanak, elveszítik a sequel trilogy 'főgonoszát', bár amúgy szeretik egyúttal előszeretettel hisztis emonak is titulálni Kylo Ren karakterét. Én pedig mindazt szeretem ebben a karakterben, amit kifogásolnak általánosságban vele kapcsolatban. Kylo nem egydimenziós, vegytiszta gonosz, hanem egy komplikált személyiség. Emlékszem, anno az előzmény trilógiánál is ment a prüszkölés Anakin és Padmé esetén, pedig egyáltalán nem volt tömény, ahogy ábrázolták a kapcsolatukat. Én a könyveket is olvastam, és akkor ragadott meg igazán Vader karaktere, mikor egy kis betekintést nyerhettünk Anakin SKywalker lelkének mélyebb bugyraiba is. Végsősoron a Star Wars világában is fontos szerepe van a szerelemnek, hiszen hegyeket lehet megmozgatni az erejével, háborúk robbannak ki miatta stb... Így megy ez már évezredek óta. Ha azt vesszük, Anakin és Padmé szerelme meghatározta az egész galaxis sorsát. Sőt, én egy Anakin/Padmé inverz sztorit látok ebben az egészben, Rey és Kylo kapcsolatában. Valószínűleg ez is tragikus vég lesz, ha így alakítják, de hát a Star Warsban a végjáték szinte sosem happy end. Már nem is tudom, melyik rendező mondta, hogy tulajdonképpen Kylo Ren egy tragikus hős. Sőt, Az utolsó jedik rendezője nem tagadta, hogy az ominózus liftes jelentnél állt a két karakter a legközelebb hozzá, hogy csók történjen közöttük. Csak a vak nem veszi észre a vonzalmat kettőjük között, olyan, aki abszolút analfabéta a testbeszéd értelmezéséhez. Pedig Adam hibátlan választás volt, pont emiatt, mert a legapróbb részletekre is figyelt. Nem utolsó sorban nem én vagyok az egyetlen, aki észrevételezte, hogy mennyire jól működik a kémia a két szereplő között. Ja, és természetesen ki van adva minden színésznek, hogy mélyen hallgasson erről, de egyszer az egyik interjúban, mikor faggatták Adamet, elég sejtelmesen mosolygott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!