Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok létezik olyan szerelem mint Kylo Ren és Rey szerelme?

Figyelt kérdés
Ti ismertek ilyen embereket? Egyáltalán szerelmes Kylo Ren Reybe? Vagy ti nem éreztétek az elképesztő kémiát a kettő között? Azért itt teszem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre?
2019. szept. 22. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes Kaylo Ren senkibe.
2019. szept. 22. 14:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Én éreztem köztük a szikrákat.
2019. szept. 22. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem szerelmesek, ezért ilyen létezik sok ember között.

Nem ismerek sith-eket és jedi-ket.

Nem szerelmes.

Nem éreztem.

Nem tudom miért itt tetted fel ezt a kérdést. Talán, mert nincsenek barátaid.

2019. szept. 22. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Kylo és Rey nem szerelmesek, bár könnyen lehet, hogy a Disney egy ilyen nyálas véggel zárja le a trilógiájukat.

Mindketten meglátták a másikban a lehetséges szövetségest. Szinte ugyanazt csinálják, mint amikor Luke próbálta meggyőzni az apját arról, hogy hagyja ott a Sötét oldalt.

2019. szept. 22. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
22%

Tehát egy ilyen kis Perselus Piton klón gyerek aki önmmagát nagyon kemény sith-nek gondolja és kinyírta a saját apját összejöhet-e egy ilyen "mindenhez értek gyakorlás nélkül" árva csajjal aki néha ilyen akar lenni, néha olyan?

Remélem nem. Bár ez az egész "új trilógia" egy rakás szar és ennek fényében egyre jobb a két régi. Bár az első alapból jó volt a másodikból is ha kiszedjük Jar-jart akkor simán veri ezt az új szériát és a rengeteg idétlen politika által beleerőszakolt dolgot, lásd "kaszinós jelenet" meg persze a többi baromság.

2019. szept. 22. 15:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Jar Jar elbűvölő.Őt ne bántsátok.
2019. szept. 22. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Többekkel ellentétben itt én azt vallom, szerelmesek. Más kérdés, hogy qrva mélyen próbálják eltemetni magukban, leginkább Rey. Kylonak többször vannak megingásai. Mivel ellenségek is egyben, ezért bonyolódik a sztori, pluszban még ezzel együtt ezer más tényező miatt úgyszintén (de ebbe most nem megyek bele.) Amúgy az, hogy összejöjjenek valamilyen formában, kánon. Ajánlatos meglépni a filmben is, mert szerintem enélkül csak egy lapos feminista propagandává válna az egész sztori. Amúgy létezik a való életben ilyen vagy közel hasonló szerelem, de ami filmben, könyvben breathtaking, azt nem feltétlenül üdvözítő a való életben is megtapasztalni. Amúgy vicces, mert pont ezeken agyaltam én is mostanában, ahogy közeledik a trilógia zárófejezete... :D
2019. szept. 22. 15:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó,lány vagyok,de ezért a kommentedért imádlak.😂

Én azt gondolom,hogy nagyon erős a kötelék a kettő között.

És mind a ketten küzdenek ellene.Rey valamiért jobban.Mert nehogymá' bejöjjön az ellenség,viszont amikor meglátta azt a Ben Swolo felsőtestet, úgy kellett koncentrálnia,hogy ne azt bámulja.

UI:Láttad a Matt a radar technikus paródiát meg a A Star Wars is born parodiát?

Zseniálisak.

2019. szept. 22. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se volt semmi szikra, főleg mert mindkét karakter siralmasan gyengén van megírva és ostoba. Eltudom képzelni hogy meghúznak egy ilyet, hisz eddig sem vezettek fel vagy bontottak ki semmit.
2019. szept. 22. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezek kicsodák, milyen bolygó szülöttei kérdezőm? 🙂 31F
2019. szept. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!