Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok létezik olyan szerelem mint Kylo Ren és Rey szerelme?
Mivel nem szerelmesek, ezért ilyen létezik sok ember között.
Nem ismerek sith-eket és jedi-ket.
Nem szerelmes.
Nem éreztem.
Nem tudom miért itt tetted fel ezt a kérdést. Talán, mert nincsenek barátaid.
Kylo és Rey nem szerelmesek, bár könnyen lehet, hogy a Disney egy ilyen nyálas véggel zárja le a trilógiájukat.
Mindketten meglátták a másikban a lehetséges szövetségest. Szinte ugyanazt csinálják, mint amikor Luke próbálta meggyőzni az apját arról, hogy hagyja ott a Sötét oldalt.
Tehát egy ilyen kis Perselus Piton klón gyerek aki önmmagát nagyon kemény sith-nek gondolja és kinyírta a saját apját összejöhet-e egy ilyen "mindenhez értek gyakorlás nélkül" árva csajjal aki néha ilyen akar lenni, néha olyan?
Remélem nem. Bár ez az egész "új trilógia" egy rakás szar és ennek fényében egyre jobb a két régi. Bár az első alapból jó volt a másodikból is ha kiszedjük Jar-jart akkor simán veri ezt az új szériát és a rengeteg idétlen politika által beleerőszakolt dolgot, lásd "kaszinós jelenet" meg persze a többi baromság.
Utolsó,lány vagyok,de ezért a kommentedért imádlak.😂
Én azt gondolom,hogy nagyon erős a kötelék a kettő között.
És mind a ketten küzdenek ellene.Rey valamiért jobban.Mert nehogymá' bejöjjön az ellenség,viszont amikor meglátta azt a Ben Swolo felsőtestet, úgy kellett koncentrálnia,hogy ne azt bámulja.
UI:Láttad a Matt a radar technikus paródiát meg a A Star Wars is born parodiát?
Zseniálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!