Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha lek*rvázzák a barátnődet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lek*rvázzák a barátnődet fényes nappal ordítva a nyílt utcán, mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmet ordítva lek*rvázta egy kéregető nő, úgy hogy a párja mellette volt, és szart rá.

Csak nekem érdekes, hogy nem állt ki mellette?

A párjával a szüleinél laknak, a szülőkkel állandóan ugat és ordibál a srác, de ilyen esetben persze kussol.

Ezt elmondtam, és szerintük én vagyok túl önérzetes és hülye :D Mert ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak egy random ember az utcán.

Csak érdekel mások hogy vélekednek erről, valóban én vagyok ennyire önérzetes , vagy normális lenne kiállni a másik mellett?

2019. szept. 19. 10:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Először is, az ilyen fajta embereket mindenki kb állatként tekinti, azt hiszik nem lehet velük normálisan kommunikálni. HA FÉRFI LENNÉK egész biztosan visszamentem volna, és megkérdezem mi is a probléma; legtöbb esetben már ezen meglepődnek /befosnak, hogy egy náluk 4x akkora pasi JÉÉÉÉ vissza mert menni, és nem mosolyogva továbbmegy mint MINDENKI MÁS.

Ugyanis ők nevetnek "rajtunk" hogy úúgyse szónak semmit, birkák stb, ha bárki is próbált egy ilyen emberrel beszélni, vagy minimálisan is betekintett az ő életükbe, tudja , hogy félnek mint a fene , csak nagy a pofájuk , MERT MEGTEHETIK :)

2019. szept. 19. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek szerint ezek az emberek bármikor, bárkire, bármit mondhatnak, mert " túl alacsony rendűek " ahhoz hogy visszaszóljunk? Ez így elég érdekesen hangzik."

Nem csak ők, nálunk mondhat bárki bár mit ránk. Lepereg, nem érdekel minket. Azt minősíti, aki mondja.

Rám is mondtak már mindent, szidták a rokonaim, stb. Egy kedves mosollyal elintézem. Sokat ordít, mint egy volt kollégám, akkor ha befejezte, kedvesen megkérem mondja el még egyszer, mert épp nem rá figyeltem.

2019. szept. 19. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen tovább megyek, kinevetem. Nincs vele több dolgom, egy verbális támadás mindig arról szól, hogy valaki ezzel leplezi a gyengeségét. Így már eleve ő ítélt győzelemre engem. A bosszú meg csak magát a bosszúállót emészti fel, én meg értékesebbnek tartom magam, minthogy belemenjek egy ilyen csörtébe. Ezenkívül 30 másodperc múlva már el is felejtettem, semmilyen hatást nem gyakorol az életemre.

Az igazi erő nem az agresszió, csak hát a többség még ezen a színvonalon vegetál.

Kizárólag akkor lépnék fel tevőlegesen, ha fizikai veszélybe kerülne a párom vagy én. Viszont akkor is ésszel, nem cél a másik ember megsemmisítése, mert azzal megint én járok rosszul. Persze, sokan ugyancsak nem állnak ezen a szinten.

2019. szept. 19. 11:13
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, te nem önérzetes vagy, hanem önérzeteskedő.

Alapvető tévedés, hogy a nagyszájú koldusasszony meg fog lepődni, ha a férfi számon kéri rajta a viselkedését. Egy ilyen c...asszony (mert nyilván az volt), simán túlordította volna a férfit is.

És akkor mit csinált volna a férfi? Megüti?

Túl azon, hogy egy nő megverése férfitől eleve kifogásolható viselkedés, simán lehet, hogy előbukkan a "kiccsalád", 8-10 verekedéshez szokott fiatal, aztán mi van?

És ha egyszer összeakaszkodtatok vele, akkor utána hosszú-hosszú ideig jobb, ha elkerülitek a környéket, mert ők sokan vannak, ti meg ketten.

És ne képzeld, hogy bárki is mellétek áll, ha földre kerültök. Még az se valószínű, hogy miután elfutottak, bárki mentőt vagy rendőrt hívna.

2019. szept. 19. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14-es...ott a pont. Én ennyire nem akartam részletezni.
2019. szept. 19. 12:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"egész biztosan visszamentem volna, és megkérdezem mi is a probléma; legtöbb esetben már ezen meglepődnek /befosnak"

Hát te nagyon cuki vagy.... cukin naiv. :D

Ugye nem gondolod, hogy ez komolyan így működik? :D

2019. szept. 19. 13:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, még arra se válaszoltál, hogy MIRE LENNE JÓ belekötni?

Akkor meg nem történtté teszed a beszólást?

Szerinted ettől megváltozik, és a jövőben udvarias lesz az emberekkel?

Vagy pontosan mit vársz attól, ha leállsz agyhalottakkal vitatkozni?

A villanyoszloppal is összeveszel, ha pl útban van? :D

2019. szept. 19. 13:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék ezen kiakadva. Ha emelt fővel elmész az ilyen beszólók mellett, sokkal jobban jössz ki, mintha nekiállsz kakaskodni.
2019. szept. 24. 18:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kéééérdező, engem még mindig érdekel, hogy mire lenne jó leállni ilyenekkel! Milyen eredményre számítanál? Stb.?

:)

2019. szept. 25. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!