Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha lek*rvázzák a barátnődet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lek*rvázzák a barátnődet fényes nappal ordítva a nyílt utcán, mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmet ordítva lek*rvázta egy kéregető nő, úgy hogy a párja mellette volt, és szart rá.

Csak nekem érdekes, hogy nem állt ki mellette?

A párjával a szüleinél laknak, a szülőkkel állandóan ugat és ordibál a srác, de ilyen esetben persze kussol.

Ezt elmondtam, és szerintük én vagyok túl önérzetes és hülye :D Mert ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak egy random ember az utcán.

Csak érdekel mások hogy vélekednek erről, valóban én vagyok ennyire önérzetes , vagy normális lenne kiállni a másik mellett?

2019. szept. 19. 10:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Mit kellett volna tennie? Megverni a koldus nőt? Vagy azt mondani neki, hogy "A barátnőm nem k va!"?
2019. szept. 19. 10:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenekkel valóban nem kell foglalkozni és nem kell lemenni a szintjükre. Észre sem kell venni őket.

Tudod, "Egy bizonyos szint fölött, nem süllyedünk egy bizonyos szint alá".

2019. szept. 19. 10:08
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Szerinted mi lett volna a helyes reakció? Írd le olyan pontosan, ahogy cska tudod.
2019. szept. 19. 10:08
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

Tényleg hasznos nem reagálni ilyesmire, legközelebb még utána is dob valamit.

Ez a mai trendi, ha elküldenek nyádba, akkor mosolyogj hozzá, és ne szólj egy szót se.

Általában az életképtelen, gyáva alakok tanácsolják ezt, mert féltik az egójukat, hogy ezáltal is kb annyit érnek.

2019. szept. 19. 10:21
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna, ha a párom leállna ilyen tirpákokkal vitatkozni. Mire lenne jó? Nyilván nem fogsz ott helyben az utcán megnevelni egy felnőtt embert, akkor meg totál fölösleges veszekedni.
2019. szept. 19. 10:24
 6/19 A kérdező kommentje:

Ezek szerint ezek az emberek bármikor, bárkire, bármit mondhatnak, mert " túl alacsony rendűek " ahhoz hogy visszaszóljunk? Ez így elég érdekesen hangzik.

Nem lehet, hogy pont ezért merik megtenni?

2019. szept. 19. 10:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit ért volna el azzal, ha nekiáll ő is állat módjára óbégatni az utcán?
2019. szept. 19. 10:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit kellett volna tegyen?Felpofozza a koldust?Lehet,ő húzta volna a rövidebbet.

Az viszont,hogy otthon mindenkivel ordibál,az tényleg gáz.

2019. szept. 19. 10:38
 9/19 Rockarc ***** válasza:
76%

Kerdezo, meg nem irtad meg, hogy szerinted mi lett volna a helyes eljaras. Utana osszevetjuk a kettot, hogy melyik jobb. Deal?

43F

2019. szept. 19. 10:46
 10/19 anonim válasza:
100%

"Egy bizonyos szint fölött, nem süllyedünk egy bizonyos szint alá."

Én is csak ezt tudom javasolni, ugyanis ilyenkor nem az igazság megvédése vagy kiderítése a fontos, hanem hogy ne mérgesedjen el a helyzet, szó-szót követ és már áll is a bál. Pláne, hogy bizonyos vérmérsékletű embereknél azonnal felmegy a pumpa és tettleg is megakarják torolni a vélt vagy valós "sérelmeiket".

2019. szept. 19. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!