Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg velem tervezi az életét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg velem tervezi az életét?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Lehet fura lesz ez a kérdés, de elmagyarázom. A párommal több mint két éve vagyunk együtt. Még nem élünk együtt. Én úgy érzem egész jól megvagyunk, kisebb viták néha vannak, de mindig meg tudjuk beszélni. A lényeg, hogy júniusban egyik pillanatról a másikra, időt kért, mert szerinte sokat voltunk együtt, és nem volt ideje a haverokra, a hobbijára. Nem a kapcsolatban szüneteltünk, csak szeretett volna pár napot egyedül. Nekem borzasztó rosszul esett, ráadásul kibukott belőle, hogy nem tudja velem képzeli-e el az életét, a jövőjét. Majdnem szakítottunk, de végül nem tudtunk. Utána történt egy borzasztó eset a családjában, eléggé összetört és én voltam végig mellette. Támogattam, segítettem. Később minden rendbe jött, és olyan volt minden mint régen. Viszont azt a témát, hogy a jövőjét hogy képzeli el, nem mertem feszegetni. A múlthéten viszont kibukott belőle, hogy velem képzeli el az életét, össze akar költözni, közös ház, gyerekek. Nem értettem, hisz az alig pár hónappal ezelőtti állapotához képest, nagy fordulat volt. Azzal jött, hogy amikor mellette voltam abban a nehéz időszakban, az sokat jelentett neki, és hogy sokkal tartozik nekem. És itt van a lényeg, nem akarom, hogy hálából érezze azt, hogy velem akar lenni. Ezt neki is elmondtam, de állítja, hogy szeret, hogy mindent megtenne értem. Nekem mégis ennek ellenére fura az egész. Több mint két éve vagyunk együtt, és én már sokkal régebb óta érzem azt, hogy vele szeretnék lenni és élni.

Mit gondoltok? Túlreagálom, vagy tényleg furcsa?

26N

2019. szept. 19. 00:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én megértem a kétkedésed, mert nyilván megrázza az embert egy tragédia, és arra készteti, hogy számot vessen az addig életéről. Valóban rájöhetett, hogy ilyen nehéz időkben is számíthat rád, ezért most már hajlandó komolyan venni a kapcsolatotokat. Csak sajnos pont ez a része ad okot az aggodalomra, mert egy közeli hozátartozó halála (legalábbis vmi ilyesmit sejtek a soraid mögött) kihúzza az ember lába alól a talajt, és utána hajlamos pánikszerűen belekapaszkodni minden jól ismert, biztos pontba. Ez esetben beléd.

Ha valóban veled tervezi a jövőjét, és ez nem csak egy hirtelen felindulás nála a tragédia hatására, akkor ez csak idővel fog kiderülni. A próba-összeköltözés szerintem is egy jó ötlet. Még az is kiderülhet, hogy napi szinten összezárva egymás agyára mentek, és akkor a probléma megoldotta önmagát.

2019. szept. 20. 22:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak sztem rájött hogy nem biztos hogy fog még egy olyan nőt talalni aki mellette lessz a nehéz időkben. Különben isebben az okádék világban nem egyszerü part talalni.
2019. szept. 23. 23:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Ebben *
2019. szept. 23. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!