Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor mégsem velem tervezi az életét?
Ma egy csomó mindenről beszélgettünk, és szóba jött a rend, a pénz, stb. És feltett nekem egy kérdést, hogy ha majd lesz egy férjed, akkor ...
De miért nem úgy tette fel, hogy magát helyettesítette be? Pl. hogy Ha összeköltözünk, akkor fogsz rám főzni?
Így még jobban azt érzem, hogy csak "beéri" velem, de amint jön egy jobb csaj, faképnél hagy.
25N
Rossz lehetett hallani.
Nekem is mondott már hasonlót a párom,rosszul is esett.
De mondott olyanokat is amik ezeknek a szöges ellentéte..
Pl.hogy majd ha egyszer gyerekünk lesz,majd 8 év múlva ez meg az lesz..Szóval én is megzavarodtam sokszor,mert egyszer ezt mondja,egyszer azt.
Egyébként szerintem csak azért nem mondta úgy,hogy ő lesz majd a férjed,mert az már egy ígéretnek számít neki.
Mintha evvel rögtön el is kötelezné magát az irányodba,nem akar még ilyet kijelenteni,mert ha ezt mondaná,félhetne,hogy ezt készpénznek veszed,és csapdában érezhetné magát.Érted?
Majd ha ő is úgy érzi,hogy készen van ilyen kijelentésekre,és tervekre,akkor fogja majd mondani :)
Ne aggódj ezen,ha úgy érzed egyébként,hogy szeret :)
23/L
1 éve vagyunk együtt. Máskor meg azt mondja hogy neki már komoly kapcsolatra van szüksége, nem kalandra,közel a 30-hoz.
de lehet a sok vita miatt nem gondolja így, mostanában veszekszünk nem keveset..
Miért, te olyannal képzeled el az életedet, akivel állandóan vitatkozol?
Ha nem tudjátok megoldani a problémáitokat, akkor nektek nem való az együttélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!