Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 60kg-os 170cm magas férfi is lehet vonzó egy nő számára? Ja szemüvegem is van.
Szerintem ez nem csak a magasságon múlik. Nekem a szemüveges csajok jobban bejönnek. Amúgy azt vettem észre, hogy a 150cm magas lányoknak a 185+ kell, de azzal nem számoltak, hogy aki magasabb az rövidebb ideig fog élni, mint aki 170cm magas. A másik meg a 185cm felett a rudi sem 16cm, hanem 20-22cm és az meg nem fog beférni max a szájba. És ha tudnám a korodat, akkor megmondanám, hogy egy kis sporttal tudsz magadon 1-2centit növelni. Én is gondolkozom, hogy elkezdjek-e sportolni. 168 centi magas vagyok de 16 éves és simán lehetek akár 175centi is de erről nem én döntök. Ha 16 centis a rudi akkor nem lesz akadály, mert a csajoknak az jobban bejön, mint a 25 centis. Nekem is 16 centis és szerintem a 168cmhez tökéletes. Az a lány aki meg azt mondja, hogy pénz, 185 centi +, jó képű pasi, az egy felszínesen ítélő liba
. Ne a külső legyen az első. Ha kivan gyúrva nem gond egy csajnak csak ne vigye túlzásba. Nekem nincs barátnőm, de remélem egyszer majd rám talál és nem a felszín alapján ítél, mert az mindent elmond egy emberről. Az inteligenciáját is elárúlja azonnal. Nekem 142 az IQ-m és átlátok minden emberen. A kérdező egy önbizalomhiányban szenvedő gimnazista. (Megérzéseim szerint) De a gyúrás 2perc alatt olyan önbizalmat ad, hogy kilök az ablakon. Sok sikert a nők terén 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!