Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta egy férfi ismerősöm, hogy 75kg ideális egy 170cm magas lánynak?
Annyira-annyira sokszor el lett már mondva, hogy mindenkinek más tetszik. Miért nem lehet ezt végre megérteni? =)
Igen, van, akinek a 170 cm-es nőben a 70 kg-s jönbe, van, akinek meg az 50 kg-os. Nekem személy szerint mindenképpen az előbbi.
Aki ezt mondta neked, annak az a testalkat jön be!
Nekem egy 75 kg os lány már nagyon sok lenne!
Hát magam számára is soknak tartom ezt a 75kg-ot,de fáj hallani,hogy más is így gondolja,mert nem sikerült mostanában fogyni! :/
Mit csináljak,ha egyrészt egyetértek azokkal a férfiakkal,akiknek nem jön be a háj,másrészt utálom őket,mert nem vagyok nekik jó?
Nem lehetsz túl kiegyensúlyozott ember. :) Bár manapság ki az ugye.
Ne másoknak, ne a férfiaknak akarj megfelelni, hanem csakis önmagadnak.
Teljesen egyetértek..én is ilyen vagyok:S Tökre megértem, hogy nem jön be nekik, de vmilyen szinten "sértő" vagy hogy mondjam..
Én csak annyit tudok mondani hogy mindent bele. Most néztem meg kíváncsiságból, 1 hónapja mikor mértem akkor voltam 72, most 69 kg vagyok.
17:43-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!