Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 60kg-os 170cm magas férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 60kg-os 170cm magas férfi is lehet vonzó egy nő számára? Ja szemüvegem is van.

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 01:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A magasság kérdés az amiről az ember nem tehet, szóval az úgyis állandó, csak az igényességen és testsúlyon lehet változtatni. Max annyi, h picit magasabb talpú cipőbe járkálsz, un: futócipő szerűség :)
2010. szept. 3. 22:17
 22/31 anonim ***** válasza:

Kedves 21 éves "modell" lány!

Mégis mely egyetemre vetett a sors ezzel a hatalmas felszínességeddel? Nekem meg van pár sztereotípiám némelyikről.

Fogalmam nincs, hogy a kérdező milyen felépítéssel lett megáldva, ez a magasság/kiló arány nem túl informatív. De tapasztalatból mondom, hogy nem a magasság vagy a szemüveg ront az emberek vonzerején. Van őrült jóképű 172 centis srác ismerősöm, aki jobbnál jobb csajokat szed össze, és egy jó szemüveg nem ront egy jóképű arcon.

Én még úgy ismerkedek, hogy jobban számít az illető humora, intelligenciája, de úgy tűnik 2 év már egy felszínesebb generációt eredményez. Éljen az evolúció.

egy 23 éves egyetemista lány

2010. szept. 3. 22:45
 23/31 anonim ***** válasza:

A 21 éves egyetemistára ne hallgass, ha nem egy kiégett, szép, ám kényes kis cicust akarsz, aki eldorombol a kanapén, megjelenni is jó vele, társaságban nem hoz kellemetlen helyzetbe mert még esze is van, szeretni viszont nemigen fog, mert az önteltsége miatt leragad a külső értékeknél.

"csúnya, szemüveges " nyugi, ha egy arc szép, szemüveggel sem lehet rajta rontani, vagy ha igen, akkor már anélkül se lehetett túlságosan vonzó... persze "ízlések és pofonok", lásd, szerintem ő is helyes :D [link]

Abban igaza van, hogy a 170 cm nem épp égimeszelő kategória, de nem olyan vészes, rengeteg 160 cm körüli nő van :)

Monitoron keresztül nem tudom, a 60 kg nálad kevés lehet-e vagy sok, vagy pont ideális, de ha már feltetted a kérdést, gondolom nem vagy vele megelégedve, ne légy lusta olyanra formálni a tested, hogy neked is tetsszen. Magabiztosabb leszel tőle, az pedig sosem hátrány ;)

2010. szept. 3. 22:49
 24/31 anonim ***** válasza:

"lásd, szerintem ő is helyes :D [link] "

te nagyon hülye vagy, ez egy modell. szerinted a kérdező hol van ehhez képest? úristen

2010. szept. 3. 22:53
 25/31 anonim ***** válasza:
a szemuveg szerintem sexy es az se veszes hogy 170cm manapsag sok alacsony csaj van+az a 60kg nem is sok sztem aranyos vagy:>
2010. szept. 3. 22:54
 26/31 anonim ***** válasza:

ma 22:53

igen, valószínűleg modell, rajta csak azt akartam megmutatni, hogy szép arcot szemüveggel elrontani nem lehet

(pedig az a keret má' (szerintem) "kissé" randa)

2010. szept. 3. 22:58
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Az a nem mmind1 h hány éves vagy. Én kicsit magasabb vok és kicsit nehezebb, de 17 éves. Ha 25 vagy akk leheet h kicsit gyufaszál vagy :D
2010. szept. 4. 09:44
 28/31 anonim ***** válasza:
Mert mi a különbség egy eegy magas és azonos súlyú 17 és 26 éves között?Én sem vagyok vastag.. ez a genetikám miatt.. de ami rajtam van azt kondizással formálom
2010. szept. 4. 13:08
 29/31 anonim ***** válasza:
25*
2010. szept. 4. 13:08
 30/31 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

1. Sajnos a 21 éves "modellkének" sok dologban igaza van, ezt főleg a magasságra értem. Egy kis magyarázat...

Egy budai egyetemre járok és most fogok végezni. Ide rengeteg nő jár, és kb a 70%-a elég "jó kategóriába" sorolható.

Én 172cm magas vagyok, 69kg (23éves), és gyakran észreveszem, hogy a nők többsége "átnéz" rajtam, pedig nem érzem magam rondának, a modorommal sincs semmi gond..

Szóval nem értem..

Sajnos ez van, lehetsz akármilyen jóképű, ha 1,75m (5'9) alatt vagy a nők kb 90%-a nem vesz, vagy nem akar észrevenni. Persze van kivétel, az a 10%-ba tartozik akiket sajnos nagyon nehéz megtalálni. Ez lett a trendi, hogy a 155cm-es kis törpillák "lealacsonyaznak", mert nekik 180cm feletti pali kell. A 160 és 170 cm közöttieknél befigyel a magassarkú komplexus :). A 170 cm felettieket meg nincs jogom hibáztatni, őket megértem.

2. A Te esetedben a magasság már elég véglegesnek tűnik, bár nem tudom a korod. Ha 20 alatt vagy akkor még nőhetsz 2-3cm-t. viszont amin tudsz változtatni az a testsúly..

Kis edzéssel 6-8 kg-t bőven felvehetsz, az nem árt, a szemüveg miatt pedig ne pánikolj.. :D..

Remélem használt valamit a válszom..

Így ismeretlenként sok sikert kívánok Neked!

Üdv Gábor

2010. szept. 29. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!