Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 60kg-os 170cm magas férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 60kg-os 170cm magas férfi is lehet vonzó egy nő számára? Ja szemüvegem is van.

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 01:02
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
63%

Szia!

Miért ne lehetnél vonzó egy nő számára?Nem tudom,hogy nézel ki.De a külső nem minden.Mit csinálnál,ha meghódítanád a "világ legszebb nőjét" -ezt a titulust én személy szerint elég nagy butaságnak tartom,hisz rengeteg gyönyörű nő van,és mindenkinek más tetszik-,de nem tudnál vele beszélgetni,mert kiderül,hogy egy műveletlen ostoba liba.

2.Miért érzem én úgy,hogy valakinek csak a szája nagy..Kedves hölgy!Inkább arra kellene törekedned,hogy egy vadiúj listát összeállíts az elvárásaiddal.És persze arra,hogy gyakorold még egy kicsit a helyesírást.Én orvostant hallgatok,és a Royal Models egyik modellje vagyok-a nevemet nem mondhatok,bocs.Ja és akkor ezért lennék olyan jó nő??Biztos ezek is hozzájárulnak ahhoz,hogy valakit jó nőnek bélyegezzenek meg.Engem vagy nagyon szeretnek,vagy nagyon utálnak.De az,aki a barátom,legfőképpen a stílusomat és a belsőmet kedveli.Persze a külsőmet is,de nekem nem ez a legfontosabb.Mindig önmagamat adom,soha nem játszom meg magam.Ennek köszönhetően olyan férfiak szeretnének udvarolni nekem,akiket az eszméletlen jó férfi kategóriába sorolok,és ők azok,akik szinte bárkit megkaphatnak.De mégse azt a "csini" playmatet választja.Érdekes,nemde?

B.

2010. júl. 15. 13:11
 12/31 anonim ***** válasza:
és itt most túlsúlyra gyanakszol, vagy túl kevés súlyra? :P
2010. júl. 15. 20:28
 13/31 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam h csúnya vagyok.
2010. júl. 15. 22:29
 14/31 A kérdező kommentje:
amúgy egy nagy rakás kövér alacsony lóvétlan,tirpák embernek van nője.nem a magasakra meg a nálam jóképűbbre vagyok féltékeny,ezt rosszul gondoltátok
2010. júl. 15. 22:46
 15/31 anonim ***** válasza:

Én közel 60 kiló és 172cm vagyok mondhatom hogy egyáltalán nem vagyok kövér. Gyúrj egy kicsit, öltözz ízlésesen, menny el a fodrászhoz vágass a korodnak és személyiségednek megfelelő fazont, ezzel nem azt akarom mondani hogy legyél egy "kigyúrt állat" és vegyél drága ruhákat, annak negatív hölgyeménynek valahol igaza volt, nagy előny ha egy férfi magas, izmos és gazdag. Viszont magas, gazdag és izmos férfiakból elég kevés van, rengeteg ápolatlan, bunkó állat van akik még csak öltözködni sem tudnak. Egy alacsonyabb férfi is lehet sikeres a nőknél ha egy magabiztos, ápolt, jól öltözött és intelligens férfi benyomását kelti.

Egy alacsony férfiember

2010. szept. 3. 21:18
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Lehet oltani a 21 éves egyetemista lányt, hogy magasak az elvárásai, de ő adta a leghasználhatóbb tanácsokat és nagyon tisztán látja a helyzetet. Eseti eltérések akadhatnak az axiómáitól, de kevés rá az esély, hogy pont a kérdező fog majd ki egy ilyen kivételt. A 170 cm alacsony, de megfelelő személyiséggel, kisugárzással, kontaktlencsével, gyúrással, karrierépítéssel tud jó nőt is találni magának (a nagyon fullosak amúgy is ritkák, és sztem nem férfi, aki egy 8/10-eset kirugdosna az ágyából, ez meg bőven benne van a pakliban a kérdezőnek is). Mielőtt belekötnétek, néhány dolog a fenti felsorolásomból saját tapasztalat, én is szemüveges voltam, pattanásos és bár nem alacsony, hanem kifejezetten magas, viszont nagyon vékony + a ruhatáram is elég elévült/ízléstelen volt, és befelé forduló személyiség voltam. Kb egy-másfél év alatt megküzdöttem ezekkel az akadályokkal, ma pedig egy csodaszép barátnőm van, akivel egy éve vagyunk együtt. Sok sikert a kérdezőnek! 20F
2010. szept. 3. 21:20
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

69%os válaszoló

Te nem vagy véletlenül egy rühes k*rva?? pénz pénz fizetés a nőnek,eltartás,pénz.Meg ezzel a 185 alatti szövegeddel el huzhatsz a francba xDDDDDD Nem azért mondom mert csoró vagyok.. sőt. De te a társadalom szégyene vagy;)

2010. szept. 3. 21:22
 18/31 anonim ***** válasza:
természetesen lehet. csak mondjuk ne a kosárpálya közelében csajozz :D ;p
2010. szept. 3. 21:30
 19/31 anonim ***** válasza:

Hello :)

A szemüveg nem feltétlenül hátrány, van, aki imádja. Nem hiába mondják azt, hogy a szemüveg öltöztet. Megfelelő kerettel sokkal jobban nézhetsz ki, mint szemüveg nélkül.

Szerintem nincs olyan, hogy valaki 'túl magas' vagy 'túl alacsony' mindenkihez képest. Rengeteg nagyon csinos 160 cm körüli lány van és az sem kizárt, hogy egy 170 cm feletti lány ne vonzódjon egy nála alacsonyabb férfihoz. Nem minden nőnél elvárás az, hogy magasabb legyen a párja...

Bocsi, a monológom kicsit hosszúra sikeredett. :D

Röviden, egyénenként változik, hogy ki kinek tetszik. Természetesen Te is vonzó vagy különböző típusú hölgyek számára. :)

Minden jót!

2010. szept. 3. 21:50
 20/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-15 09:52

Jaj, te már annyira tökéletesnek állítod be magad, hogy már annyira küldhetnél 1 képet is. Nem lepődnék meg ha egy pattanásos, duci lány lennél aki itt éli ki vágyait.

2010. szept. 3. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!