Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellhetek én még valakinek?
29 éves nő vagyok, van 2 óvodáskorú korú gyerekem és egy szőrnyen rossz házasságom. Ha véget érne a házasságom, vajon lenne esélyem a 2 két gyerek mellett találnom egy rendes férfit, akinek így is kellek? Vagy ez a hajó már elment, 2 gyerekes anyuka visszatartó ok?
Mik a tapasztalatok?
Félek, hogy fiatalon (annak érzem magam) már lehúzhatom a redőnyt, nekem már soha többet nem mond szépeket senki a gyereken kívűl, nem fogok senkivel többet kézen fogva andalogni, jókat nevetni, szexelni, stb.
az én anyámnak 2 gyereke van, + én, de talált pasit.
4 éve váltak el apával, 3 éve van neki az új.
nem mondom, h irigylésre méltó kapcsolat, dehát én csak a ygerek vagyok, és nem is lakom velük szóval...
a leényeg, hogy biztos találsz ;)
L/17
Mi 5-en vagyunk tesók és néhány évvel ezelőtt az egyik munkatársa azt mondta neki akár ráadásul kb.6 évvel fiatalabb volt anyánál,hogy ha elvál fateromtól másnap az 5 gyerekkel együtt elveszi feleségül.
Ne lásd reménytelennek a helyzeted. Ha találsz valakit téged fog szeretni és a gyerekekkel együtt el fog fogadni!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!