Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szórakozik velem, vagy mit akar tőlem? Áhh, nem értem a férfiakat. :S
Van egy srác, aki 30 éves..én 18 vagyok és pár hete felvett efy közösségi oldalon ismerősnek. Elkezdtünk beszélgetni, nagyon aranyos volt, kedves, bókolt, komolyan órákig tudtunk csetelni a neten egymással, másnap reggel üzeneteket irogatott, tényleg nagyon aranyos volt. Én viszont kicsit elutasító voltam, illetve csak annyiban, hogy ő találkozni szeretett volna velem, én meg hárítottam (egyrészt a korkülönbség miatt, másrészt lyan furcsának tűnt, hogy egy vadidegennel találkozzak, akit neten ismertem meg)..Viszont most szombaton volt egy versenye, és előtte is megkérdezte, hogy nincs-e kedvem lejönni nekem is..visszautasítottam, de szándékosan egyre kedvesebb voltam vele, és belementem, hogy találkozzunk. Ennek az elején nagyon örült (legalábbis ezt írta) de most, hogy ott tartunk, hogy tényleg találkoznék vele, mintha teljesen megváltozott volna..vagy rám sem ír (máskor amint felléptem, rögtön írt is) vagy pedig 20 perc után ír egy sziát..elkezdünk beszélgetni, hogy akkor mikor, hol, stb.. és olyan közömbös, mintha már nem is akarna találkozni..nem is bókol annyit, eltúnt a kedvesség, vagy nem is tudom..
Tegnap délelőtt például már ott tartottunk, hogy akkor aznap találkozunk, és beszéltük, hol mikor, erre 20 perc után mondta, hogy gyorsan el kell mennie..jó, 20 perc múlva visszalépett a közösségi oldalra, de egy szót nem írt..én meg kiléptem jó fél óra után, mert én nem fogok utána rohangálni, nekem nem ér annyit :S
Ebben csak azt nem értem, hogy akkor minek vetít, eddig úgy tűnt, odáig van értem, most meg mintha kiábrándult volna, pedig semmit nem tettem :S
Mit tegyek szerintetek?
És ő vajon mit akarhat ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!