Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan kéri ezeket az anyósom a fiától?

Figyelt kérdés
A barátommal már két éve vagyunk együtt, egy éve együtt is élünk. A szülei szétmentek, az anyja azóta totál padlón van, azt hiszi a volt férje egyszer visszamegy hozzá. Megértem a fájdalmát, mint nő, azt viszont nem értem meg, hogy így viszonyul a fiához és hozzám. Egyszer pár pohár bor után bevallotta, hogy irigy ránk és a boldogságunkra. Sejtettem, hogy ez van a dologban, mert sosem segít rajtunk, mindig csak hátráltat minket, pedig anyagilag nagyon jól áll, de elvárja h pl elvigyük vacsorázni. Keresztbe szervezne programokat aztán fájlalja, hogy nekünk soha nem jó semmi, amit ő akar. Elvárná, hogy minden hétvégén órákat legyünk nála, hogy hazamenjünk hozzá segíteni,de olyan dolgokat, pl kertrendezés, ami nem olyan fontos vagy nem tudom hogy mondjam... nálunk sokszor a ház is fut és arra sincs idő hogy az normálisan nézzen ki. A kertje meg szép, csak kitalál dolgokat. Azt akarta, hogy a fiával elmenjenek nyaralni egy hétre és nem értette meg, hogy a barátom nélkülem egy hétre nem akar elmenni én meg nem kaptam szabit. Júliusban mi voltunk nyaralni kettesben, kiakadt, hogy nem vittük. Azt mondogatja elveszítette a fiát, de nem is igazán tesz érte, hogy ne így legyen, mert sokszor rondan beszél a barátommal, nem érti meg, hogy váltott műszakban dolgozik, sokszor ha megyünk akkor nem áll velünk szóba egy órán át, mert ő nem így és akkor akarta h menjünk stb. És egy óra múlva kezd el velünk beszélgetni, akkor is legfőképp magáról, az, hogy velünk mi van nem érdekli, mert mi meg fiatalok vagyunk a munka az munka ez van, fogadjuk el, hogy sokat kell dolgozni mi még bírjuk ne nyavalyogjunk stb. Mi nem vagyunk empatikusak vele vagy ő nem velünk?
2019. szept. 13. 09:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eszméletlen egyébként ez az egész... örökké úgy sem fognak ezek a férfiak az anyjuk szoknyájuk mellett ülni, úgy főleg nem, ha anyuka rondán beszél a fiával, mégis magának akarja csak. Nem is értem ezt a kettősséget. Ha valakit meg akarok tartani magamnak, minél jobb vagyok hozzá, nem? Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb az én barátom is meghallja végre, milyen hangnemben és stílusban beszél vele az anyja. :(
2019. szept. 14. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:

mi lett veletek kérdező?

hu ezt már én is hallottam párszor, hogy elveszítette a fiacskáját.

Neked is azt tudom mondani, amit mindenkinek aki ilyen helyzetben van.

Pasit minden egyedülálló anyósnak!!!!

Hozzátok össze mindenképp valakivel, mert így el fogtok válni!

Ezt nem fogod bírni hosszútávon és a végén nem fogsz tudni férfiként nézni a párodra....:S

Látom hasonlóak vagyunk , mert te is írtad, hogy sajnálod azért anyóst, tehát kedveled azért, de érzed, hogy nem teljesen egészséges a fiával való kapcsolata.

Az a legnagyobb baj tényleg, hogy ezek a férfiak nem lesz férfiak, csak kisfiúk...

és sajnos ezt mi nők észrevesszük, amint elmúlik a rózsaszín felhő.

Én láttam ahogy anyósom öltözteti a fiát és megmondja, hogy mit húzzon fel.

Hát....nem is tudom mit mondjak.

Ránéztem a páromra és egy kisfiút majdnem hogy óvodást láttam magam előtt...a férfit nem.

Nagyon szomorú , mert mostanában egyre többször érzem ezt vele kapcsolatban pedig imádom, de néha annyira hiányzik belőle a férfiasság számomra.

És félek, hogy ez később ki fog hatni a kapcsolatunkra.

És az a később a gyermekáldáskor egészen bizonyosan el fog jönni nálatok is.

Amikor szükséged lesz rá, hogy kiálljon bizonyos dolgok mellett, de félelemből mégsem tud majd nemet mondani az anyukájának.

Az a baj, hogy az ilyen férfiak " próbálnak megfelelni mindenkinek anyukának is feleségnek is, csak ugye általában ezt úgy oldják meg, hogy hárítanak és ott hagynak egyedül az adott problémával, hogy játsszátok ti le az anyukával.

Vagy ugye azt teszik , ami a legveszélytelenebb.

Ha tudják, hogy anyuka jobban megsértődik és a feleség mérges de majd megnyugszik akkor természetesen anyukát fogják választani ,mert az ugye vérig sértődne...

hát nem egyszerű a helyzet..

én megértem az anyukákat is, hogy a pici fiuk felnő és elveszi egy másik nő, de épp ezért akarok törekedni arra, hogy ha majd egyszer fiam lesz , akkor úgy neveljem szeretetben, hogy tisztában legyek vele, hogy ha felnő akkor hagynom kell majd , hogy a saját életét élje.

Mindig beszéljük a párommal, hogy nagyon igyekezni fogunk úgy felfogni, ha gyerek lesz hogy nem ő az első, hanem mi ...a gyereknek is jobb érzés, ha nem érzi azt hogy rajta múlik a boldogságotok.

a gyerekek kirepülnek egy idő után és elkezdenek önálló életet élni, viszont ti megmaradtok egymásnak ezért törekedni kell arra, hogy jó kapcsolatban maradjatok a férjeddel, pároddal mert ti fogtok remélhetőleg együtt megöregedni.

A gyereket fel kell nevelni tisztességgel, de szerintem nagy hiba, amit sokaknál látok, hogy a gyerek dirigál, és nem a szülők.

AMúgy tényleg hatalmas megoldás lenne egy férfi anyósodnak...tényleg esetleg vegyetek neki egy csoportos utat amit itt valaki írt, hátha összeismerkedik valakivel..

valahogy szerezzetek neki egy férfit.

Hidd el nekem nagyon sokat segítene.

Neki is jobb lenne, és nektek is!

Hajrá

majd írj , hogy mi a helyzet veletek azóta..:)

sok sikert!

és amúgy szimpatikus , hogy te nem utálod anyósod,mint sokan mások, hanem megértéssel és empátiával közelítesz felé és ez azt gondolom így egészséges.

2019. dec. 7. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!