Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet alkoholista a barátom?
Ez a legtoleráltabb alkoholizmus, amikor nem részeg, csak rendszeresen iszik.
Ez szokott később odáig fajulni, hogy nem részeg de minden nap iszik. Egy sört-2-3-4-et, meg pár pálinkát, de nem látszik részegnek. Közben szétrohad a mája. Sokkal jobban leterheli a máját, mint az, ki 3hetente mocskos részegre issza magát, utána regenerálódik 3hetet...
Szerintem felesleges leellenörizned, hogy inni fog e, már a felvetésnél mentegetözni fog.. hogy ö nem is részeg, nem is iszik sokat, meg nincs ezzel baj, majd eljut addig hogy mi közöd hozzá, majd rád hagyja és hazudik....
ma 18:48
Ismered a szelíd alkoholista fogalmat?
Rendszeresen iszik, kb 2-3 naponta, soseü annyit hogy kontrollvesztés legyen, a környezete számára alig tünik fel, mert alkoholos állapotban is kedves, jófej, szórakoztató.
De ha 2hétig nem inna, lelkileg összeomlana..
Fateromra is jellemző, hogy "állítása szerint soha nem részeg,meg a végtelenségig tudna inni,mert neki nem árt".
Ezt bizonyítandó pálinkafőzés után 3 nap szabi alatt bedörgölte a 37 liter 50%-os szilvapáleszt, elment utána dolgozni, majd jött 10 nap betegszabi valami romlottat evett munkahelyen szöveg.
10napból 2-öt feküdt, majd megjött a következő főzet 21 liter almapálinka, azt már mértékkel itta, így ez is kibírt 3 napot.
Mivel fogyott a pénze nem a kocsmás 300Ft-o sört vette, hozott 11 rekesz 100Ft-os sört (264üveg), hogy majd az kitart a fizetésnapig, de mivel nem dolgozott megitta a betegszabi alatt és így maradt 1 napja józanodni a meló előtt, de pia bevitel nélkül remegett, ezért a doki szerint még nem gyógyult meg és kapott még 1 hét betegszabit.
Jah faterom 1000000%, hogy nem alkoholista, ezt nemcak ő, de bármely kocsmás címbije is igazolni tudja!
Nem lehet, hanem biztos. Méghozzá masszív alkoholista, azért ilyen.
Te meg bazi éretlen vagy...
Sima alkesz, saját tapasztalat.
Én még csak ki se hánytam, bírtam is, hülyeséget se beszéltem, de egy napot nem voltam még pia nélkül.
Amikor a "semmi baj ezzel" korszakok véget ért, onnan volt még 2 év, mire kimásztam belőle.
Szóval, írd le ezt a két hónapot, elveszett.
De ne szánj rá éveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!