Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet alkoholista a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet alkoholista a barátom?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja vagyunk együtt. Már mikor megismerkedtünk mondta,hogy szokott inni gyakran,de ő soha nem volt életében nagyon részeg és nagyon jól is bírja a piát. Emiatt nem foglakoztam a dologgal. De most így feltűnt,hogy minden héten kb 3x is akár ,ha kérdezem mi a programja akkor ivás,ivás,ivás. És legutóbb azt mesélte,hogy mivel nem evett hányt is ,de ő foyltatni akarta ezekután is az ivást. Ugyan tudatánál van és állítása szerint soha nem részeg,meg a végtelenségig tudna inni,mert neki nem árt. Azért kezdek aggódni,hogy most ő alkoholista? Már 30 éves,dolgozó,felnőtt ember.Hétvégén is iszik,hétközben is iszik...de nem részeg. Akkor ő most alhoholista? Alapból ,ha tényleg nem részeg akkor nem kifejezetten érdele az ivás,de kezdek gynaakodni ...
2019. szept. 12. 18:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

Ez a legtoleráltabb alkoholizmus, amikor nem részeg, csak rendszeresen iszik.

Ez szokott később odáig fajulni, hogy nem részeg de minden nap iszik. Egy sört-2-3-4-et, meg pár pálinkát, de nem látszik részegnek. Közben szétrohad a mája. Sokkal jobban leterheli a máját, mint az, ki 3hetente mocskos részegre issza magát, utána regenerálódik 3hetet...

Szerintem felesleges leellenörizned, hogy inni fog e, már a felvetésnél mentegetözni fog.. hogy ö nem is részeg, nem is iszik sokat, meg nincs ezzel baj, majd eljut addig hogy mi közöd hozzá, majd rád hagyja és hazudik....

2019. szept. 12. 18:30
 12/28 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdeztem azt is,hogy miért nem evett,hogy ne hányjon azt felelte " mert akkor kevesebbet bírtam volna inni,ha eszek" nem szeret enni sem vízet inni közben,mert kevesebb fér belé alkohol. Hát ez így leírva is durva xd
2019. szept. 12. 18:38
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Mit keresel ilyen igenytelen ember mellett, aki kocsmákban éli az életét? Érdekli valami más is a három P-n kívül? (Pénz,Pia,Pi*a)
2019. szept. 12. 18:45
 14/28 anonim ***** válasza:
8%
Hát azért ez távol áll egy alkoholistától. Azok már a reggeli kávét is felütik, de az mindenképpen meglepő , hogy 30 évesen hányásig issza magát, legalábbis én ezt elég hamar kinőttem:D
2019. szept. 12. 18:46
 15/28 A kérdező kommentje:
Persze amúgy nagyon normális. Mint mondtam ,ha iszik is simán visszír nekem normális. Mivel nincs rá hatással a pia. Sok dolog érdekli,mondjuk inkább ilyen kocka srác,de ezzel nincs bajom,mert én is inkább ilyen vagyok. Nagyon rendes stb. Csak ez a sztori nagyon megrémített,ő is azt modnta,hogy amúgy hányi nem szokott kb soha. Csak feltűnt,hogy tényleg heti 3-4 program egyik másik haverral piálás. Persze,ha én ráérnék akkor velem lenne szívesen,de nekem nincs időm mindig vele lógni ..
2019. szept. 12. 18:48
 16/28 anonim ***** válasza:
81%

ma 18:48

Ismered a szelíd alkoholista fogalmat?

Rendszeresen iszik, kb 2-3 naponta, soseü annyit hogy kontrollvesztés legyen, a környezete számára alig tünik fel, mert alkoholos állapotban is kedves, jófej, szórakoztató.

De ha 2hétig nem inna, lelkileg összeomlana..

2019. szept. 12. 19:07
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Fateromra is jellemző, hogy "állítása szerint soha nem részeg,meg a végtelenségig tudna inni,mert neki nem árt".

Ezt bizonyítandó pálinkafőzés után 3 nap szabi alatt bedörgölte a 37 liter 50%-os szilvapáleszt, elment utána dolgozni, majd jött 10 nap betegszabi valami romlottat evett munkahelyen szöveg.

10napból 2-öt feküdt, majd megjött a következő főzet 21 liter almapálinka, azt már mértékkel itta, így ez is kibírt 3 napot.

Mivel fogyott a pénze nem a kocsmás 300Ft-o sört vette, hozott 11 rekesz 100Ft-os sört (264üveg), hogy majd az kitart a fizetésnapig, de mivel nem dolgozott megitta a betegszabi alatt és így maradt 1 napja józanodni a meló előtt, de pia bevitel nélkül remegett, ezért a doki szerint még nem gyógyult meg és kapott még 1 hét betegszabit.

Jah faterom 1000000%, hogy nem alkoholista, ezt nemcak ő, de bármely kocsmás címbije is igazolni tudja!

2019. szept. 12. 19:22
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem lehet, hanem biztos. Méghozzá masszív alkoholista, azért ilyen.

Te meg bazi éretlen vagy...

2019. szept. 12. 20:38
 19/28 anonim ***** válasza:
65%
Persze 17-es, 37 liter pálinka 3 nap alatt, már rég halott lenne.
2019. szept. 12. 22:18
 20/28 anonim ***** válasza:
80%

Sima alkesz, saját tapasztalat.

Én még csak ki se hánytam, bírtam is, hülyeséget se beszéltem, de egy napot nem voltam még pia nélkül.

Amikor a "semmi baj ezzel" korszakok véget ért, onnan volt még 2 év, mire kimásztam belőle.

Szóval, írd le ezt a két hónapot, elveszett.

De ne szánj rá éveket!

2019. szept. 13. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!