Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet alkoholista a barátom?
Édesem. A legnagyobb alkoholista az, akin már meg sem látszik csak iszik.
Mégis mi a kérdés ebben?
Jó hogy alkoholista. Te magad mondod, hogy ha kell, ha nem vedel. Söt ha már kihányja mert nem bírja a gyomra az után is tovább vedel.
Miért választ vársz?
Nyigtassunk meg, hogy nem is alkesz, mert már annyit vedel, hogy hozzászokott a szervezete?
Amúgy van miért aggodnod, az ilyen hányás tovább ivás kombó után szoktak jönni a torok problémák (az alkohol és a visszahányt gyomorsav szétmarja) aztán majd csodálkozik, amikor elkezd véreset hányni idővel.
A kemény alkoholista nem hány. Megitathatsz vele egy liter tömény vodkát, és meg se látszik rajta, még csak dülöngélni se fog. Ahogy a legtöbb élvezeti cikk, ami függőséget okoz, az alkohol is olyan, hogy a szervezet hozzászokik, és egyre nagyobb adag kell azonos hatás kiváltásához.
Ennek értelmében a legegyszerűbb módja annak, hogy valakit alkoholizmusra tesztelj az, ha megpróbálod leitatni. Ha nem sikerül, ha hatalmas mennyiség után se lesz semmi hatása, akkor tutira alkesz. Ha 2 pohár után hányni kezd, akkor meg megnyugodhatsz.
ma 18:17
Ez egy baromság. Van aki alapból nem birja és van aki alapból bírja. És van olyan is, kinek a gyomra nem birja. Mint a kérdező barátja is, kihányja a gyomorsavat és iszik tovább. Ez pont hogy az alkoholizmus jele. Meg 30évesen miért kérdés, hogy alkesz, ki heti 3x iszik?
Csak az kérdés milyen típusú alkoholista!
űllítűsa szerint ő rendkívül jú
l bírja a szeszt ezért nincs baja.
Tehát az alkoholositák nem szoktak részegek lenni?
Én nem megnyugataást várok,hanem érdekel,mert nyivlán ,ha alkesz dobni fogom.
Mondanám neki,hogy most akkor két hónapig ne igyál,de ezt nyilván nem tudom ellenőrizni
Menekülj!
Heti 3x a piálás a programja. Bőven alkesz. Az lényegtelen, mennyire részeg. Sőt, az igazi alkeszek nem szoktak berúgni.
Ja én is néztem mikor ezt mesélte,hogy ő akart inni tovább a hányás után. Mondom neki miért?? Azt mondja,mert jó volt még beszélgetni a haverokkal :D wtf? amúgy ha szerinte nincs rá hatással akkor miért nem vizet iszik ilyenkor?
Jó hát nekem is csak ezután a történet után kezdődött a gyanu,eddig fel sem tűnt. Mert úgy hittem megiszik 3-4 pohár sört maximum 3-4 óra alatt aztán megy is dolgára. Ezzel nem lenne bajom.De ez a története kiverte a biztosítékot :D Azt hiszem jövőhéten mgyek vele egy programra ahol biztosan lesz alkohol,ott megfigyelem majd ....plusz hátha hallok történeteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!