Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell a ferfiakban csalodni? Miert ilyen onzoek? Minel kedvesebb, rendesebb az ember annal jobban kihasznaljak ezt a helyzetet. Most en is legyek ilyen? Nem az en vilagom, de mindig csak koppanok. Mit kellene valtoztatni?
megint én írok a 20:26
vannak nagyon rendes pasik is de azok többsége már átváltozott,és ezt köszönd azok a tizenéveseknek akik teszik magukat mert ők szépek.
de a pasik közt is vannak utálatosak azok akik a gyengébbeket csesztetik na ők megbuktak emberségből.
általában a szakmunkásképző sulik tele vannak az ilyenekkel.
az a srác aki bunkó veled az is csak ilyen lehet mert nem veszi észre,hogy menyire kedves vagy vele hát magasról szar* le mert megérdemli:)
Van aki alapból ilyen paraszt, de van jópár akiket az ilyen nők tesznek bunkóvá.
21f
18:44 vagyok.
Ne változz meg. Ne add fel, csak ne siess el semmit és próbáld jobban kiismerni őket.
Nekem is az a véleményem, mint a fiúk nagy részének, pedig én 23L vagyok.Saját tapasztalatból írom.Addig amíg rendesek és aranyosak a pasik, addig a nők nem becsülik meg őket úgy, ahogyan kellene.Mi nők teljesen természetesnek vesszük ezt a viselkedést, ráadásul el is várjuk ezt a pasiktól.És onnantól hogy nincsenek megbecsülve kellőképpen átváltoznak, mert "minek legyek kedves, ugysem becsüli meg!" alapon gondolják.
Szerintem nem szabad elvárni a pasiktól hogy aranyosak legyenek meg kedvesek.Ha így viselkednek, annak hangot kell adnunk, hogy ez mennyire tetszik nekünk nőknek és nem természetesnek venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!