Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitöl alakul ki hogy csak arra hasznalnak amig nincs jobb?
Ha parkapcsolatban vagyok valakivel mindig van olyan filingje az egesznek hogy en nem vagyok annyira fontos mint ö nekem, lazàn dobna ha ugy adodik, ha megjelenik egy harmadik kb annyit foglalkoznak velem mintha en ott sem lennék, ha hanyagolom a kapcsolatot nem hianyzom, addig felszednek mast akivel meg összejönnek komolyra (eljegyzes hazassag gyerek stb)
Pedig joval rondabb bena a masik nö.
Mintha engem senki nem venne komolyan.
Csak mert hü vagyok meg szerelmes. Es ott vagyok "kéznél"
Ugy utalom hogy minden exemnek azt kell latnom h a kövi növel összeköltözött, vagy eljegyzest, vagy gyereket csinalt. Szoval komoly kapcsolatot keresnek az teny.
Miert en vagyok mindig a "kispados"?
Forditva.
Kategoriamon alul vàlasztanak.
Nem vagyok elviselhetetlen. Miert lenne az egy cuki mosolygos szerelmes nö akin rajta van a rozsaszin szemüveg eppen?
Epp az h semmi baj nincs.
Vagy az a baj hogy nincs baj?
Azert latom a különbseget köztem meg az utodjaim közt ne aggodj.
Hidd el nem a külsösegekröl van szo. Nem az a megoldas. Akkor a rondaknak nem lenne pàrjuk. De mindenkinek van parja valahol.
Szoval elviselhetetlen sem vagyok hiaba akarjàk ràm aggatni. Szerintem teljesen termeszetes hogy rosszul esik hogy masodhegedüsnek vesznek.
Jellemzően minden legalább átlagos kinézetű csajt gyerekkora óta agyondicsérnek, felduzzasztják az egóját.
Lám, ez az eredménye.
Barátnőm volt ilyen volt sokáig. Fantasztikus (csinos, okos,) kedves, odaadó lány akinek nem a saját élete és karrierje volt az első helyen hanem a kapcsolatok. Csak éppen azok általában nem sikerültek. Az előző pasijai nem tudom miért dobták, de én úgy éreztem, hogy nagyon rámakaszkodik, hogy nagyon tőlem függ a boldogsága, hogy nekem kell megoldani az ő életét is és őszintén nem tudtam annyira tisztelni sem mert nem éreztem azt hogy egyenrangúak vagyunk. Azt éreztem, hogy én haladok előre az életben neki meg nincs saját élete hanem rajtam csüng mert mindent a kapcsolatnak rendel alá.
Tény, hogy én viszont nem szakítottam, hanem nekiálltam visszajelezni és rendbehozni a kapcsolatot. Nem volt könnyű neki sem de elismerte hogy igaz amit mondok és hogy neki is a saját életére kell koncentrálni.
Az pedig egy általános jelenség, hogy amikor az emberek szakítanak egy komolyabb kapcsolatban akkor a következőben meg nagyon hamar elköteleződnek. Ráébrednek hogy mit vesztettek személyedben - törődés, szeretet, intimitás stb. - és ezt úgy próbálják meg visszahozni hogy akkor a következő kapcsolatot komolyabban veszik.
En ugy èrzem mintha kihasznàlnának.
Pl nem egy dolgozo srac miattam kezdett fösulinak en motivaltam segitettem bejutni, volt akinek jo nunkahelyet talaltam es az öneletrajzaban is en segitettem, volt akivel hàzgyüjtest terveztünk es ugy volt en kimegyek külföldre de azt mondta jo ötlet en maradjak h itthon legyen munkam es ö megy ki es megszedte magàt es azutan mar nem akart közös házat csak sajatot es kidobott.
A kapcsolatokban alapvetöen egy epitö tars vagyok ahogy szerintem a lenyege is a kapcsolatnak hogy fejlödni csaladalapitasi celokhoz alapokat megteremteni, egymast segitve.
Es ahogy ök valahol elernek egy szintet (meglett a diploma, jo munkahely, töke a hazhoz)onnanstol kidobnak mint egy hasznalt rongyot es kizarolag önmaguknak tudjàk be a sikereiket.még egy köszönömöt sem kaptam soha.
En igy latom.
Hogy értéket keresnek bennem, azt lemàsoljàk(a motivaltsagom ambicioim terveim)aztan tovabb allnak
Kb ahhoz hasonlit mint pl vannak olyanok akik mondjuk kapcsolat utan össze vannak törve es csak vigasz miatt vannak massal azutan mikor felépültek eldobjàk a màsikat. Ha igy erthetöbb.
Szoval voltakepp teljesen olyan mintha rajtam kapaszkodnanak fel es en alapoznam meg nekik Màssal a kapcsolatukat. A következövel.
Pl az a srac akivel együtt gyüjtöttünk hàzra es mondta en maradjak inkabb es ö megy ki, azutan kidobott es vett sajat ingatlant, es stb stb.ö egy masik nöt rakott abba a hàzba. Joforman ugy erzem mintha en segitettem volna Nekik alaoozni a csalaladot
Mintha en egy pasit csak a követjezö nönek készitenék elö. Mintha ez lenne a sorsom. Mellettem egy celokkal teli összeszedett ffiak lesznek azutan èrzelmek nelkül lazàn kivágnak mint macskàt sz.rni. hiaba a rengeteg elmény a nevetes, jo szex, az évek, mintha az ugy meg sem törtent volna
Lehet észre se veszed de túlságosan rámenős vagy ezen a téren. Nyüstölöd őket jobb állás meg ház után, ők meg miután elérték ezeket keresnek valakit aki megbecsüli mindezt.
Például az hogy valaki elmegy főiskolára miattad, vagy házra kezd gyűjteni külföldön nagyon úgy hangzik mintha mindenkkt meg akarnál változtatni.
Azt latjak h EN tanulok. Atveszik automatikusan a motivaciot hirtelen ö is tanulni akar
Masik szerencsetlenkedett h nem talal munkat. En meg bevagtam hogy mit nem talalsz? En mutatok 100 at is ha kell h munkaeröt keres. Ebböl is az lett nah mutassam.
Mutattam aztan az öneletben is nekem kellett segiteni
Megint masiknal EN akartam külföldre menni hogy gyüjtsünk hazra. Ö is csak "lelopta"az ötletem.à en maradhjak ö megy ki mert szerinte ffikent többet tud hozni
Nem en voltam ramenös. Hanem szimplan kihasznaltak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!