Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitöl alakul ki hogy csak arra hasznalnak amig nincs jobb?
Ha parkapcsolatban vagyok valakivel mindig van olyan filingje az egesznek hogy en nem vagyok annyira fontos mint ö nekem, lazàn dobna ha ugy adodik, ha megjelenik egy harmadik kb annyit foglalkoznak velem mintha en ott sem lennék, ha hanyagolom a kapcsolatot nem hianyzom, addig felszednek mast akivel meg összejönnek komolyra (eljegyzes hazassag gyerek stb)
Pedig joval rondabb bena a masik nö.
Mintha engem senki nem venne komolyan.
Csak mert hü vagyok meg szerelmes. Es ott vagyok "kéznél"
Ugy utalom hogy minden exemnek azt kell latnom h a kövi növel összeköltözött, vagy eljegyzest, vagy gyereket csinalt. Szoval komoly kapcsolatot keresnek az teny.
Miert en vagyok mindig a "kispados"?
1. Ez elég közhely!
Én is ezt tapasztalom.
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak, csak annyi kulonbseggel, hogy a kezdeti szakaszban lelkesnek tűnik a delikvens. Persze kesobb kiderul, hogy kamu az egész.
Én is
3as vagyok.
Most látom, hogy rondább a másik ng, szóval akkor lány vagy. Bocs, efelett elsiklottam.
Akkor valszeg túl könnyen belemész a kapcsolatokba.
Bocsanat, véletlenül ranyomtam a küldésre....
Szóval én is szeretném megtudni, hogy mi az a konkret tulajdonsag, ami miatt en a "csak szorakozasra" kategóriába kerülök általában. Egy ferfi ismerősöm azt mondta erre, hogy egyszerűen én nem vagyok társnak való, pl sosem tudna udvarolni nekem, mert egyáltalán nem vagyok bájos és vonzó. De hogy miért nem, az nem derült ki.
Egyszerűen nem vagy elég jó nő, szerintem erről van szó.
A környezetemben az összes szép nőnek ki van nyalva a segge aki kapcsolatban van és nem akarják őket másra cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!