Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a kapcsolatoktól?
Figyelt kérdés
Mindig ugyanaz történik. Megkedvelek valakit, ő is engem, és nagy szerelembe is esünk. Eleve tudom magamról, hogy félek a kapcsolatoktól, de ennek ellenére belemegyek, mondván, hogy most biztos máshogy lesz.
Most is 2 év után találkoztam valakivel, és nagyon szeretem.
Sokszor hiányzik, de mégis ha találkozunk, akkor nem szeretnék ott lenni, vagy ha rám ír, ignorálom, nem akarok vele találkozni, de közben mégis.
Miért alakult ez ki? Miért taszítom el pont azokat az embereket magamtól, akiket szeretek? Miért rettegek a kapcsolatoktol? Nem szeretném, hogy ez a kapcsolat is úgy érjen véget, mint az előzőek, hogy hirtelen lelépek/ visszahátrálok és eltűnök.
2019. szept. 2. 13:08
1/3 Ramos ökle válasza:
A félelmeid irányítanak. Ne hagyd ezt, inkább előre tekints. A csalódásokat senki nem tudja kikerülni. Ha mindig megfutamodsz, akkor is csalódni fogsz, de leginkább magadban, h amikor volt lehetőséged, akkor nem használtad ki.
2/3 anonim válasza:
Óvakodj a félelmeidtől, zárd ki őket, örömmel gondolj azokra akikkel együtt lehetsz és akik szeretnek, vigyáz mert a félelem a sötét oldal felé húz....
3/3 1112 válasza:
Mert önbizalomhiányos vagy, félsz, hogy nem lennél nekik elég jó, félsz, hogyha össze is jönnétek, elhagynának téged nagyon rövid időn belül; és akkor így csalódnál magadban, és ez a szitu még rosszabb is lenne, mintha egyedül maradnál inkább végig, minthogy elhagyjanak, mert "nem voltál elég jó", "nem feleltél meg"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!