Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy ahogy egyre idősebb leszek, egyre inkább félek a kapcsolatoktól és a lányoktól?
Én is 21 éves vagyok és ugyan ezt érzem.
Úgy gondolom ez azért van, mert már lassan nincs olyan Férfi a földön, aki megfelelne a Nök elvárásainak és most nem elsösorban azokról a Nökröl beszélünk, akik tényleg Istennök, hanem már azokról is, akik bizony kis jóindulattal sem nevezhetöek szépnek.
Egyszerüen a média nyomja az emberekbe, hogy így kell kinéznend akkor vagy király. Sok pénzed legyen, akkor vagy király és ezek alatt nem hajlandóak szóbaállni senkivel.
Papol nagyon sok Nö, hogy számít a jólneveltség, intelligencia, kedvesség. Könyörgöm, maguk ellen beszélnek, mert akik ezeket mondják, kivétel nélkül a "rosszfiúkat" keresik.
Én egy megoldást találtam magamban.
Dolgozni kell, olyan irányba tanulni, hogy az ember gennyesre keresse magát, majd 30-35 évesen le kell alacsonyodni és "megvenni" egy 20 évest, aki most szóba sem áll velünk, mert nem vagyunk azon a "szinten".
Nem volt.
Igen, igazad van, utolsó.
engem szépnek mondanak, eddig mégis csak gázos pasik akartak velem járni(nem csúnyák, hanem agybajosak), és én inkább nem jártam velük...tehát a külső nem minden.
a szépek is lehetnek pechesek :S ... én összejönnék 1 "csúnya" sráccal is, ha nem lenne gázos, idióta.
20/L
Én nem vagyok idióta, sőt, szerintem ilyen szempontból jobb vagyok, mint az átlag. Viszont az önbizalmam vészesen alacsony... Persze próbálok adni a külsőmre, nem vagyok ápolatlan, stb.
77%-os, merre laksz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!