Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnéd ha a párodra ráakaszkodna egy lány aki barátnak mondja magát közben ráhajtott igazából?
Nyilván az ilyen nem barát (én amúgy hiszek a női-férfi barátságban) és le kell építeni ha nem fogja fel.
Ugyanakkor ez szerintem a párod dolga es ha nem akarsz veszekedést ne hisztizve jelentsd ki hogy állítsa le. Említsd meg neki hogy ez baromira nem normális, onnantól kezdve az ő dolga hogy elintézze.
Most akkor kijelentette, h kell neki. Kinek mondta ezt?
Ha a párod ezt tudja, és ennek ellenére nem tesz semmit, akkor nem sok jót jósolok nektek.
Hogy mit lehet ilyenkor tenni? Sokmindent, de nem biztos, h bármelyik is használ. Próbáljátok megbeszélni, elmondod, h ez neked miért zavaró, aztán megkérdezheted, h ő mit gondol. Ha ezután továbbra is ugyanúgy barátkoznak, akkor valójában tudjuk, h mi lesz a vége.
Ha a párod ezek után nem küldi melegebb éghajlatra akkor tényleg nem sok jövőtök van.
Az én férjemre is feszt nyomulnak. Gusztustalanok ezek a tartás nélküli nőhasonlatok.
Van egy kifejezetten ócska megoldás, h értésére add a párodnak, h nem oké a dolog.
Beszéld meg egy fiú barátoddal, h találkoztok hárman, és kérd meg előtte, h mondja neked, h ő többet akarna tőled. Te meg menj vele moziba utána, vagy valami, mint "barát". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!