Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezelnéd ha a párodra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnéd ha a párodra ráakaszkodna egy lány aki barátnak mondja magát közben ráhajtott igazából?

Figyelt kérdés
Kijelentette kell neki mint pasi. Párom meg tök naív azt hitte barát csak S nem látta mi van. Nem fröltölt vele, egyszerűen emberszámba vette és normális kedvesen meghallgatta mikor az kérte. Ilyen szerintem nem barát ezért le kell zárni. Szerintetek? Mit tennének?

2019. szept. 1. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
A párod mondja meg a lánynak, hogy hagyja békén, mert ott vagy neki te. Ha nem tud leállni, akkor hagyni kell a lányt, mert az nem barátság, hogy a lány csak azért van ott vele, hogy felszedje a barátod.
2019. szept. 1. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván az ilyen nem barát (én amúgy hiszek a női-férfi barátságban) és le kell építeni ha nem fogja fel.

Ugyanakkor ez szerintem a párod dolga es ha nem akarsz veszekedést ne hisztizve jelentsd ki hogy állítsa le. Említsd meg neki hogy ez baromira nem normális, onnantól kezdve az ő dolga hogy elintézze.

2019. szept. 1. 11:26
 3/11 Ramos ökle ***** válasza:
78%

Most akkor kijelentette, h kell neki. Kinek mondta ezt?

Ha a párod ezt tudja, és ennek ellenére nem tesz semmit, akkor nem sok jót jósolok nektek.

Hogy mit lehet ilyenkor tenni? Sokmindent, de nem biztos, h bármelyik is használ. Próbáljátok megbeszélni, elmondod, h ez neked miért zavaró, aztán megkérdezheted, h ő mit gondol. Ha ezután továbbra is ugyanúgy barátkoznak, akkor valójában tudjuk, h mi lesz a vége.

2019. szept. 1. 11:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Kijelentette mikor megkérdeztem. Párom is hallotta.
2019. szept. 1. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Ha a párod ezek után nem küldi melegebb éghajlatra akkor tényleg nem sok jövőtök van.

Az én férjemre is feszt nyomulnak. Gusztustalanok ezek a tartás nélküli nőhasonlatok.

2019. szept. 1. 12:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Nincs esélye de idegesít az álszent duma, hogy barát. Baráttal nem akar normális ember dugni.
2019. szept. 1. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Mond meg a párodnak,hogy küldje a fenébe,mert neked ez kellemetlen.
2019. szept. 1. 13:14
 8/11 Ramos ökle ***** válasza:

Van egy kifejezetten ócska megoldás, h értésére add a párodnak, h nem oké a dolog.

Beszéld meg egy fiú barátoddal, h találkoztok hárman, és kérd meg előtte, h mondja neked, h ő többet akarna tőled. Te meg menj vele moziba utána, vagy valami, mint "barát". :D

2019. szept. 1. 14:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Minden fiú ismerősöm ismeri de van benne fanyar humor tetszik. A vicc, hogy anno nálam is próbálkoztak így be párszor de mindig elhajtottam őket abban a percben.
2019. szept. 1. 16:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Őt választotta.😔😔😔😔
2019. szept. 7. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!