Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kínzom magam?

Figyelt kérdés

Szóval párommal 2 éve vagyunk együtt. Ő 21 éves. Utóbbi időben rengeteg a veszekedés amiatt hogy én még mindig úgy szeretem mint az elején,ő viszont már nem. Hozzám szokott, a szerelem átváltott szeretetté. Én rajongok érte,minden időm vele akarok tölteni,minden napomat hozzá alakítom hogy együtt lehessünk.

A probléma,hogy nem értékel. Rengetegszer elmondja h úgy találkozhatunk hogy elkísérem az elintézendő dolgaira csak mert találkozásunk előtt nem képes elintézni,de ha nem megyek sem érdekli.Magyarul pont lesz@rja hogy lát vagy sem. Azt is megemlítette rengetegszer,hogy ő már sokszor elhagyott volna engem mindig én tartottam ott. (a mindennapjaink 80% a,hogy így szeret úgy szeret és ilyet mond:D)

Megpróbáltam neki elmagyarázni,hogy mindkettőnknek kell tenni a kapcsolatért és ezt egy bögrés példával hoztam fel(ha kiürül a bögre fele felét kell adnunk bele hogy tele legyen) Erre annyi volt a válasza,hogy neki mindegy hogy üres vagy tele akár félig. Ugyanúgy meglenne nélkülem pótolható vagyok mint mindenki.

Máskor meg nagyon kedves,és elhiteti,hogy szeret,máskor ilyen és csak magára gondol. Olyan érzésem van mintha egy kutya lennék és futnék utána mikor tudom ha én mondanék olyat hogy soha többé nem látsz,vége,nem érdekelné...

Belegondolva annyi időt és emléket gyűjtöttünk össze,szeretem,nem tudom otthagyni lehet a megszokás miatt is félnék,hogy az életem szar lenne nélküle. Azért harcolok,hogy ő akarjon és nem ilyen hanyag legyen velem szemben. Valószínűleg egy olyan emberért küszködök aki már halott ügy és tovább kéne lépnem de nem megy..akarni akarok de túlságosan függök tőle.

Igazából néha azt kívánom bárcsak végre kihalna a szeretem:(

2019. szept. 1. 02:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pff, jézusom, de bánat ez az ember. Minél hamarabb ott hagyod, annál jobban jársz.
2019. szept. 1. 04:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megalázó, konkrétan lyuknak tart, amit néha megdug, de megmondta, hogy lecserélhető vagy. Simán el tudom képzelni, hogy mellettes csajozik ezek után

Ilyen rongyul beszélne hozzám valaki az lenne az utolsó, hogy látott. Nem vagyok senki kutyája, se berendezési tárgya.

Szedd már össze magad és szakíts.

30n

2019. szept. 1. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Azzal ugye tisztaban vagy, hogy ez a pasas elmebeteg a szo orvosi ertelmeben? Komoly pszichologiai problemai vannak nyilvanvaloan, es nalatok ez az aztan nem az "atvaltott szeretette" dolog...
2019. szept. 1. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne elmebeteg? Csupán csak nem szereti a csajt ennyi és sajnálatból van vele. Mind a ketten hibásak vagytok hogy egyikőtök sem lép ki ebből holott minél előbb jó lenne mert te fogsz bele tönkremenni nem ő. Hiába hozol te fel neki példákat nem érdekli akkor miért erőlteted? Mindenki tudja milyen nehéz elhagyni azt akit szeretsz de előbb vagy utóbb úgy is meg kell tenned.
2019. szept. 1. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

”Én rajongok érte,minden időm vele akarok tölteni,minden napomat hozzá alakítom hogy együtt lehessünk."

Ez sem egèszsèges dolog. Az embernek az èlete nem csak a párkapcsolatából áll. Vannak barátai, elintèzni valói, vagy csak magában szeretne lenni, ès sok tud lenni, mikor a párunk állandóan a nyakunkba liheg. Akkor is, ha szereti. Lehet ez is közre játszott abban, hogy megváltoztak az èrzèsei, így viselkedik veled.

De nem is èrtem, ha kerek perec megmondja, hogy már nem szeret, nem èrdekled különösebben, akkor minek jössz e ilyen dolgokkal, hogy egy kapcsolatèrt kettőtóknek kell tenni? Világosan megmondta nem èrdekli, akkor minek tegyen èrte?

Inkább nálad vannak problèmák, hogy ilyen társfüggő "ragacs" vagy.

2019. szept. 1. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,kinozod magad.Lépjél amig nem késő.

Vagy egész életedet ilyen megalázó helyzetben akarod tölteni?

2019. szept. 1. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!