Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igénytelen a párom, mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen a párom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párom amikor megismerkedtünk mindig frissen boritvált volt, ápolt helyes srác volt.

Azóta ez megváltozott. Képes 2-3 naponta Zuhanyozni vagy fürdeni. Vagy ha esetleg én szólok neki, akkor elmegy lezuhanyozni de duzzogva. Fogait már egyáltalán nem mossa, hiába kérem erre. Borotválkozni csak nagyon sok unszolás után. Mindennek fél éve, azóta nem figyel magára hiába kérem rá.

Újabban pedig képes a nyilt utcán szellenteni, persze mikor nem lát senkit az utcán. De ez engem akkor is zavar. Ezt is próbáltam vele megbeszélni, de erre mindig azt mondja hogy én nem szeretem és ezért zavar engem. De ez nem a szereteten múlik.

Szerintetek mit tehetnék ebben a helyzetben?

Én21L ő 25F

2019. aug. 28. 08:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki,vagy először ultimátum,és szexmegvonás pléusz költözz ki a hálószobából és vágd az arcába se szex nem lesz se együtt alvás,igénytelen emberekkel nem tudsz egy légtérben lenni.

Sajnos az ilyen másból nem ért, majd néz amikor más fog boldoggá tenni aki igényes.

2019. aug. 28. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
,,pléusz" helyett plusz.
2019. aug. 28. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Egyik nap egy srác írt ilyenről, az ő barátnője körmei alatt mindig kosz van, nem mosakszik, stb. Gusztustalan.

Hát figyelj, úgy érzi, hogy már nagyon nyeregben van és nem kell már neked megfelelni, úgyis ott vagy neki. Első dolog amit tehetsz, hogy nem fekszel le vele tisztálkodás nélkül. Aztán ha ez sem elég, kezdjél távolságtartó lenni.

Érezze, hogy érted meg kell dolgozni, nem háztartási tárgy vagy.

2019. aug. 28. 10:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Alkesz?
2019. aug. 28. 11:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezen nem változtatsz úgyse. Neki arra van igénye, hogy igénytelen legyen.
2019. aug. 28. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy magára igényes /ami nálam nem törvényszerűen azonos az alap tisztálkodással/ nem köthető össze azzal,hogy valaki mennyire érzi magát nyeregben egy kapcsolatban.

Elaludni nem tudnék úgy,hogy ne zuhanyozzak és ne mossak fogat,még ha egyedül alszom akkor is, bármilyen későn érek is haza.

Neki erre nincs igénye. Nem hinném,hogy egy felnőtt embernél gyökeres változást lehet ebben elérni.

2019. aug. 28. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!