Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak főleg a 20as 30as esetleg 40es korosztály milyen nektek az "anyuci pici fia" férfi ami szerintetek probléma egy komoly kapcsolatban?
Női és férfi szemmel hol kezdődik Nálatok ez a fogalom megnyilvánulás?
Nálam: ellenőrzi az anyja nem csak rákérdez mi újság vele + a párjával, mos főz rá rendszeresen, sok közös program, mindenhol ott akar lenni és beleszólni esetleg berendezi a lakásukat..mármint a fiáékét, Ti hogy gondoljátok ki az a férfi aki ezek miatt komoly kapcsolatra alkamatlan?
És mi az ami csak szimpla szeretet? Néhány kedves szó,becézés de a magánélet tiszteletben tartása?
23N 😇
9 az exére elöttem.
Elöttem meg olyanokat csinalt hogy ököllel verte egy kutya fejet izombol.
Erre nemreg született gyereke valahonnan valakitöl. Ott a facen a sok gratula
Komoly nem ertem mik vannak
De hal eg külön vàltak. Azert hal eg mert en igy messziröl is féltettem töle a gyerekét. Csak a fejem fogtam amikor meglattam csori kihez született.
#11 es hát ez sz0p0roller.. ezt őszintén magadnak köszönheted..hogy a jobb kezed a barátnőd. Gáz gáz..de nem késő kiszállni a mama szoknyája alól!! Még lehetsz férfi csak az időzítés 18 évvel elcsúszott. Én drukkolok!
#12es ne hülyíts!! Ez borzalmas sőt rendőrségi ügynek kellett volna lennie..ember fenyegetése és állatkínzás.. jesszusom hol szedted anno össze? Nagy idiótákra lehet rányúlni.. egyetlen 1 exem van akiről azt hittem ő lehetne jó pár majd kiderült hogy füves & alkoholista ekkor még kamaszok voltunk XD
#13as köszi! :D a leírtak alapján anyósom akarNA gagyi mami lenni xD ?? De párom nem hagyja ? Én is éreztem de csak köszöntem az úrnak hogy párom gálánsan folyton nemet mondd neki 😀😀
Persze látogatja őket nyilván de nem együtt járunk aa sehova !
#17 félelmetes amit írsz.. nekem ilyen anyós a rémálmom. Próbálná pótolhatatlanná tenni magát és ez ránk akaszkodás lenne
Egyenesen ijesztő amit írsz. Mi megmondtuk anyósjelöltek és az én anyukámnak is hogy ne hordjon nekünk össze általa kiválasztott dolgokat.
#18 egyetértek szomorú de van ilyen.. el kell kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!