Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Miért van ez? Mit tehetnék? :D
A korosztályomból elég kevés olyan fiúval hozott össze a sors, akivel nagyon hasonló az érdeklődési körünk, a 30 körüli korosztályból viszont sokkal több ilyennel akadtam össze. (kíváncsi lennék miért:D) Viszont nekem a 10 (vagy több) év korkülönbség már kicsit sok ahhoz hogy beszélgetésnél több legyen köztünk...Olyanokat sokat ismerek a korosztályból is akikkel egy-két közös pont van, de nekem ennél kicsit több kéne:c Nem tudom hol lenne nagyobb esélyem, mert ha mondjuk elmegyek olyan helyre ahol gamerek vannak, akkor egyáltalán nem biztos hogy a filmek és más művészetek iránt is ugyanúgy érdeklődik a többség. Ha elmegyek egy rock koncertre, akkor szintén nem garantált hogy az illető ugyanúgy nem rajong a bulizásért mint én. Ha elmegyek egy kiállításra, ott se valószínű hogy az illető hasonlóan imádja a youtubeot mint én. Stb stb. Fogalmam sincs hogy a szerencsén kívül miben bízhatnék...Igazából nem sürgős, hogy találjak valakit, de azért egyszer jó lenne:D Szóval ha tudtok bármilyen tanáccsal vagy akármivel segíteni, akkor megköszönöm:)
(természetesen nem az érdeklődési kör egyezését tartom az egyetlen és legfontosabb dolognak a párválasztásban, de most evvel kapcsolatban kérnék tanácsot)
19/L
Ha eljársz ilyen rendezvényekre, akkor igazából eleget teszel.
Egyébként, aki nem hasonlít a saját korosztályára, az mindig nehezebben talál társat magának. Én például nem voltam átlagos középiskolás(tudom, hogy ez nagyképűen hangzik, de egyáltalán nem úgy értem: egyszerűen csak nem voltam olyan, mint a többi, nincs mit ragozni rajta.) Mindig egyedül voltam...
Egyetemre bekerülve azonban már könnyebb dolgom van - és nem a lexikális tudás dob a dolgokat, mert a középiskolában is voltak nálam sokkal jobb tanulók, csupán az általános felfogás.
Benned az a különleges, hogy sok különböző érdeklődési körrel rendelkezik, több dologra is nyitott vagy. Biztosan találsz olyat, aki hasonlít rád, de az azért nem reális elvárás, hogy tényleg minden érdekelje, ami téged. Mondjuk a gamerség és a filmezés sokszor kéz a kézben jár, de nem mindig: én is szeretem a játékokat, de a filmek a legtöbbször hidegen hagynak.
21/L
Idővel rájösz, hogy a 10 év nem is olyan sok.
Én személy szerint is ismerek olyanokat akik között 13 (25/N 38/F) avagy 17 év (23/L, 40/F) korkülönbség van.
Most 19 vagy. Mondjuk 4 év múlva: 23 leszel és egy akkori 30-as csak 34.
Mer pár 30as pali lemaradt a korosztályából és a korai 20on éveseknek néha még imponál hogy a pasijuk tud nekik venni egy parizert zsömlével.
Az ismerkedés meg ilyen. Vagy bejön, vagy nem. Próbálj figyelni a részletekre, mintákat keresni és akkor talán könnyebben kiszűröd ki az akivel egy hullámhosszon lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!