Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálok rosszul? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? Miért van ez? Mit tehetnék? :D

Figyelt kérdés

A korosztályomból elég kevés olyan fiúval hozott össze a sors, akivel nagyon hasonló az érdeklődési körünk, a 30 körüli korosztályból viszont sokkal több ilyennel akadtam össze. (kíváncsi lennék miért:D) Viszont nekem a 10 (vagy több) év korkülönbség már kicsit sok ahhoz hogy beszélgetésnél több legyen köztünk...Olyanokat sokat ismerek a korosztályból is akikkel egy-két közös pont van, de nekem ennél kicsit több kéne:c Nem tudom hol lenne nagyobb esélyem, mert ha mondjuk elmegyek olyan helyre ahol gamerek vannak, akkor egyáltalán nem biztos hogy a filmek és más művészetek iránt is ugyanúgy érdeklődik a többség. Ha elmegyek egy rock koncertre, akkor szintén nem garantált hogy az illető ugyanúgy nem rajong a bulizásért mint én. Ha elmegyek egy kiállításra, ott se valószínű hogy az illető hasonlóan imádja a youtubeot mint én. Stb stb. Fogalmam sincs hogy a szerencsén kívül miben bízhatnék...Igazából nem sürgős, hogy találjak valakit, de azért egyszer jó lenne:D Szóval ha tudtok bármilyen tanáccsal vagy akármivel segíteni, akkor megköszönöm:)

(természetesen nem az érdeklődési kör egyezését tartom az egyetlen és legfontosabb dolognak a párválasztásban, de most evvel kapcsolatban kérnék tanácsot)

19/L

2017. febr. 28. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

A mai 20 éves pasik a szánalom kategóriát testesítik meg. Vagy izomagyak, vagy vézna pózer divatmajmok, vagy olyan szerencsétlen magukat átlagos pasinak mondó, taszító emberek, akikkel sose állnál szóba. Alig van normális.

Nem csodálom, hogy nem találsz a korosztályodon belül értelmes párt. Szerintem próbálkozz nyugodtan az idősebb korosztállyal, 10 év nem sok korkülönbség.

2017. febr. 28. 21:54
 12/20 Taushi ***** válasza:

Pont ez a bajom nekem is.. gamer kiállítások hiába megyek, jellemzően mindenki párral megy. Rock koncertre egyedül nem preferálnék menni, filmezős vagy anime estekre ha megyek is, ott is megvannak a társaságok, nem igen látok egyedül lézengeni senkit. Persze én se vagyok az ismerkedés nagy mestere. :(

Nem csinálsz rosszul sztem semmit, aki hozzád való, az ritka. :)

25F

2017. febr. 28. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Kedves Kérdező írj az utolsónak! :)
2017. febr. 28. 22:05
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat:) Ezek szerint nincs semmi amiről nem tudtam, marad a szerencse:D

Az nem elvárás hogy mindenben egyezzen az érdeklődés, de olyan 80% körülinek örülnék. Persze nem zárom ki hogy végül boldogan kikötök valaki mellett akivel alig van valami közös bennünk, de kétlem:D Számomra elég fontos a beszélgetés és a beszédtémáim nagy része azokkal a dolgokkal kapcsolatos amiket szeretek és amik érdekelnek. A poénjaim nagy részének a megértéséhez is szükséges filmek, sorozatok, youtuberek, játékok, animék ismerete...

Az arcomban nem bíznék ennyire, véleményem szerint a legjobb esetben is csak átlagos:D Amúgy se tartok még a társkereső szinten, mondom nem olyan sürgős a dolog.

Azzal tisztában vagyok, hogy lutri minden, de gondoltam hátha mégis van valami ami az esélyeket növeli.

Továbbra is járok majd a fent említett helyekre meg máshová is, de én nem vagyok olyan bátor és nyitott hogy ismeretleneket leszólítsak és engem se nagyon szoktak leszólítani. Ha meg mégis leszólítanak, akkor teljesen lefagyok általában:D Ezen még dolgozom...:D

A 10 év meg tényleg nem olyan sok, ha mindkét fél hasonló élethelyzetben van, de én még a felsőoktatás előtt állok, nincs saját egzisztenciám, messze vagyok még a családalapítástól, akármennyire is igyekszem nyitott lenni a világra, nincs túl nagy élettapasztalatom és nem tudom hogy vagyok e annyira magabiztos és erős, hogy elviseljem az esetleges rosszindulatú megjegyzéseket és hasonló nyalánkságokat. Ismételten nem zárom ki, hogy végül egy 10 évvel idősebb férfiú mellett kötök ki, de jelenleg nem erre hajtok.

2017. febr. 28. 22:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell 19 éves lányokat arra bátorítani,hogy 30 éves pasikkal ismerkedjen, ha nem akar. Már bocs, de ennek mi értelme?
2017. febr. 28. 22:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó pár választ is köszönöm, azokat már csak a komment elküldése után láttam:)
2017. febr. 28. 22:12
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Most akkor ha valaki 20 éves akkor az a baj, ha 30 akkor meg az? -.-"

Döntsd már el mit akarsz. Vagy ez az egész csak egy üres hiszti?

2017. febr. 28. 22:21
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak szánalmak vannak a 20-on éves pasik között... Én sem vagyok egy szánalom. :D
2017. febr. 28. 22:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam hogy minden korombelivel gond van, még azt se hogy nekem nem jó egy se, csak hogy még nem volt szerencsém túl sokkal találkozni akikkel el tudtam volna képzelni haverságnál többet. A 30-asokkal sincs "baj", szívesen beszélgetek ilyen korúakkal is, de a fent említett okok miatt kapcsolatot nem igazán szeretnék velük. Sajnálom ha neked ez hisztinek jött le, nem annak szántam, csupán tanácsot akartam kérni:)
2017. febr. 28. 22:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Látom nullára lettem pontozva amiért kijelentettem ,hogy bizony 20-on éves férfi vagyok és nem szánalom. Ezek szerint ez totál elképzelhetetlen egyesek számára... hát mindenki magából indul ki ... :D Csak azt tudom javasolni ,hogy ne add fel, talán egyszer viszed valamire, persze ha teszel is érte.
2017. márc. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!