Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, egyedül maradnék?
Van egy egészséges kisbabád, miért nem vagy boldog? Ja, eddig sem ment automatikusan? Nincs kedved megpróbálni megmenteni a kapcsolatod vagy még vagy róla győződve, hogy már nem is lehet?
Biztos egy ideig "egyedül" maradnál és nagyrészt szexre kapnál ajánlatokat, de ez is csak ól an, mint a lottóötös... bármikor bejöhet.
33/f
És ha egyedül maradsz akkor mi van? Először azon kellene dolgozni, hogy ne legyél kapcsolatfüggő. Nem is értem miért vállaltál gyereket, ha esélyed sincsen egyedül a gondját viselni mert teljes mértékben másoktól függsz. Ez így totális felelőtlenség.
Mindenképpen jobb egyedül mint egy szar kapcsolatban. A gyereknek is jobb, ne ilyen párkapcsolati példa legyen előtte mert totális lelki sérült lesz.
Szerintem is jobb egyedül, mint olyan példát mutatni a kisgyereknek, hogy a szülei veszekednek, bántják, gyűlölik egymást, nem tudnak beszélgetni, szeretni. Szerinted a kisgyerek ezeket honnét tanulja meg? Onnan ahogy ti bántok egymással! Tényleg egy idegroncs lelkibeteg gyereket akartok nevelni? Miről tehet az a pici! Te szülted, állj ki érte, mert kötelességed a lehető legjobb életet biztosítani neki!
Még esélyed is lesz találni egy férfit, aki szeretni fog, és jó példával tudtok a gyerek előtt járni.
Ezt már tegnap kérdezted, nem?
Lásd ebben a topicban:"Volt aki kilépett a házasságából egy gyerekkel és talált új part magának?"
Kapcsolatfüggő vagy? Miért nem tudsz átmenetileg egyedül meglenni?
Én sem értem, miért kell az egyedülléttől fépni. Inkább egyedül, mint boldogtalanul. Ha van megfelelő pénzügyi stabil alapod, hogy el tudd magatokat tartani, illetve van segítség családtól, akkor tipli.
Más nő, aki ilyen szituációban van, összetenné a két kezét, sokan a pénz miatt sem mernek lépni.
Különben is, ha nem lépsz ki, esélyt sem adsz annak, hogy legyen valaki más. Bátraké a szerencse.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!