Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bizhatnék a férfiakban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizhatnék a férfiakban ezek után?

Figyelt kérdés

Annyira részletesen nem fogok bele menni, a lényeg az, hogy szexuális zaklatás történt.

Ez az ember 20 éve a család része, én 15 éves voltam, nem ért hozzám csak szóban történt a dolog de ez is tönkretett. Én nem tudom hogyan tudnék valaha is megbízni egy férfiban is, 20 éve együtt van a párjával és ő azt hiszi ismeri de közben nem és így hogyan tudnék bárkivel is együtt lenni, mert tök mindegy milyen régota ismersz vagy vagy együtt valakivel azt nem tudhatod valójában milyen is az az ember.

19/l

2019. aug. 24. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Szóban hogyan történhet ilyesmi? Mert az, hogy "de szépen felcseperedtél" meg kigömbölyödtél stb beszólások még nem zaklatás szerintem. Vagy ha igen, akkor a fél világ zaklató.
2019. szept. 14. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, mit jelent a szóbeli szexuális zaklatás, nem azért, hogy áldozatot hibáztassak, hanem mert tényleg nem tudom elképzelni.
2019. okt. 11. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

hat akkor en mit mondjak?.. Egy csoportvezeto folyamatosan jott oda hozzam a meloban,es hangosan mondogatta hogy megb...na,es hogy szivesen raverne a mellemre.Akarhanyszor oda jott,es megfogta a fenekem,es ra is csapott.. jo nagy konfliktus lett kozottunk ez miatt,de meg szerecnse hogy nyari diak munka volt..

de meg ezek miatt sem erzem ugy,hogy el kellene itelnem egy majom miatt az egesz ferfit.

2019. okt. 11. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a "férfiak", egy mocsok.

Engem 16 évesek kerülhetett egy homár, még kedves is volt.

Beletelt egy pár évben, míg kiment a fejemből, de nem voltak ilyen sötét gondolataim

2019. nov. 1. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!