Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitás miért okoz ösztönös undort a heteroszexuális férfiakban?
Néztünk egy filmdrámát barátnőmmel és volt benne egy mellékszereplő idős férfi aki egy fiatal huszonéves fiú után vágyakozott és ábrándozott.
Valami szörnyű undor szerű érzés jött fel rendesen fizikailag a testemben és mondtam hogy ezt nem tudom tovább nézni, mert olyan rossz érzést okoz.
Pedig nem utálom a melegeket vagy ilyesmi, de csak egy ilyen jelenetet is rossz volt látni, pedig semmi szex nem volt benne.
Ne gondold, hogy csak a férfiak!
A nők is undorodnak tőlük.
Lényegeben ösztönösen bele képzeled magad, szerintem...
Én is igy vagyok vele nem utálom a melegeket az ő dolguk hogy kit szeretnek (sőt szerintem tok okes hogy szabadon szerezhetünk, mivel a családom elég konzervatív és már olyan is volt hogy úgymond tradicionális pár választás, mint régen hogy hasonlo kultúrából anyagi háttérből etnikumbol kivalaszak a jövőbeli feleségemet, persze akik megfeleltek szabadon valszthattam belőlük meg ők is szabadon választhattak ha tetszem nekik 1-2 vel találkoztunk is mert szüleink bemutattak egymásnak... Először oke azt mondtam adok neki egy esélyt, de végül elkezdtem lázadni had válasszak én szabadon azt akit szeretek! (Egyszerűen nem éreztem egyiknél sem a szikrát) És most nemrég szerelmes lettem egy teljesen mas kultúrából, etnikumbol való lányba [ázsiai...] és fuuu én sem hittem hogy ezt mennyire mi nem dontjunk el)
Szoval ezért is nem tudom le szólni a melegeket! Csak neha én is beleborzongok ha látnék homoszexuálisokat (talán a lezbiket még nem... elvégre a lányokat szeretem...de szerintem a férfiak 98% igy van vele)
Mindenesetre ne gondolkod tul ez a dns be van írva a szerelem pedig még ezt a kódot eletosztont is felül írja!
Való igaz, nő vagyok és én is undorodom tőlük. Sokkal hamarabb elfogadom, ha leszbikus szexfilmet látok, mint hogy megnézzek egy meleg filmet. Hogy miért, azt meg is tudom magyarázni.
A nők alapvetően (legalábbis a többség) érzékeny, gyengéd élőlények. Ebből fakadóan, ha két nő gyengéden közeledik egymáshoz, sokkal inkább elfogadható számomra, mintha két férfinak született egyed megpróbál nőként viselkedni és kényeskedve vonaglanak egymáson. Már attól is a hideg ráz, ha egy meleg ember kényeskedve beszél, affektál. Egyszerűen annyira természetellenes, hogy bármennyire is próbálom elfogadni, nem megy.
Ettől függetlenül nem bántom őket, sosem éreztetem, hogy mit gondolok róluk, egészen addig, míg azt privátban teszik és nem a környezetüket provokálva, pl. melegfelvonulás.
Lényegesen más a felállás 2 férfi, vagy 2 nő szerepében.
Mind a férfiak mind a nők is többen tartják taszítóbbnak ha 2 férfiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!