Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitás miért okoz ösztönös undort a heteroszexuális férfiakban?
Néztünk egy filmdrámát barátnőmmel és volt benne egy mellékszereplő idős férfi aki egy fiatal huszonéves fiú után vágyakozott és ábrándozott.
Valami szörnyű undor szerű érzés jött fel rendesen fizikailag a testemben és mondtam hogy ezt nem tudom tovább nézni, mert olyan rossz érzést okoz.
Pedig nem utálom a melegeket vagy ilyesmi, de csak egy ilyen jelenetet is rossz volt látni, pedig semmi szex nem volt benne.
Nagyon egyszerű: mert heteronormatív világban élünk. Főleg, ha esetleg valaki 25+ annak kevés ingere volt fiatalabb korában ilyen jellegű. Szokatlan, hiszen ilyet nem nagyon láttál, hanem férfi és nő a normális neked, meg no offense de leszbik, az a legtöbb pasinál sajnos.
Ma már egyre több a film, az utcán is egyre többen vállalják fel, így ez a fajta undor majd idővel alább fog hagyni. De mivel régebben pl. ilyet nem nagyon lehetett látni, meg akit nem ért ilyen inger, ott szerintem ez normális. Társadalom azt neveli belénk, hogy úgy okés, hogy férfi nővel... :D Ezért az undor, ennyi. Itt most a kérdés, hogy felül tudsz-e, akarsz-e kerekedni ezen, amit a társadalmi elvárások beléd neveltek. Ha nem, akkor picit homofób vagy... mondjuk ha annyira az lennél, akkor ki se írtad volna a kérdést tök értetlenül, úgyhogy szerintem nem gáz.
Leszbikusként írtam a válaszom amúgy. :D
Azért a fenti példában az is közrejátszhatott, hogy egy vén faszi egy fiatal srácot nézett ki magának.
A Modern Családban meg pl. szerintem kifejezetten cuki a meleg pár.
(heteró nő vagyok)
Nekem sincs bajom a melegekkel, csak ne lássam, miket művelnek, mert attól én is kiborulok.
Hogy a frászkarikába akarják ezt elfogadtatni az emberekkel, ami ösztönből eredően undort keltő?
Állítólag már az iskolákban akarnak kampányolni a bzikért, hogy elfogadják a gyerekek. Mert gondolják, csakis ezért ítélik el őket, mert csak a férfi-nő kapcsolatot tanulják, látják. Hányinger.
Én a leszbikus nőktől is kivagyok, főleg azon verzióktól, akikben semmi nőiesség nincs. Bár ha nem leszbikus, és szintén ilyen, az kb egyenértékű egy nőként vonagló pasassal is valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!