Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátom unokahuga utál. Mit tegyek?
Egy kapcsolat két emberről szól. Az természetes,hogy mindkettőtök mögött van egy szűk család,akikkel szorosabb kapcsolatban álltok, kérdés,hogy mennyire engedtek beleszólni az életetekbe.
De hogy még az unokatesókhoz is alkalmazkodni kelljen, és rendszeres kapcsolatban álljatok azzal, aki egyébként nem kedvel...
Kerüljétek el a találkozást.
Én a párom családjával vagyok így. Ők közeliek, természetesnek vettem,hogy jó kapcsolatot alakítsak ki Velük. Mindent megtettem, sőt, a mindennél többet. Nem ment, nem fogadtak el. Indok nem volt, csak egyszerűen nem vettek be a családba. Sajnos a párom is csak azt mondta,hogy Ők ilyenek, nem tehet róla.
Aztán amikor rájöttem,hogy mindent megteszek, de sosem fogadnak el, hagytam, és lezártam a további közeledést.Ma már akkor sem tudnám Őket elfogadni ha mégis közelednének felém.
Ha Te nem ártottál ennek a lánynak, csak szimplán a személyed miatt ellenszenves Veled, akkor hagyd. Próbálj a család többi tagjával jó - kicsit távolságtartó- kapcsolatot kialakítani és ennyi. Ha megváltozik a véleménye megváltozik, ha nem, hát az ellen se tudsz tenni.
Nem mondom,hogy a barátod vesszen Vele össze, de azért pár mondatban megkérdezhetné mi a baja Veled.Már csak azért is ha a szoros családi kötelék miatt gyakran találkoztok ne legyen ez kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!