Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleolvastam a barátom beszélgetésébe és olyan dolgot találtam, ami nem tetszik. Hogyan tovább?
OFF: Értem én, hogy szerinted ez a lány valami olyasmi figyelmet kapott a barátodtól, amire te vágysz, de miért kell a csajt utálnod?
Én már annyiszor voltam hasonló helyzetben, mint a csaj, hogy szinte már sajnálom. Rám konkrétan már "csorgatta a nyálát" házas ember is, és én nem reagáltam rá, mégis én voltam minden k-nak elhordva a féltékeny asszonyka által.
Ahelyett, hogy egy másik lányt utálnátok, inkább a pasitokat kéne kicsit észhez téríteni. Nem a lány tehet arról, hogy (a te szavaiddal élve) szánalmas pótlék vagy a barátod szamára. Gondolkozz már! Mit tehet arról az a szerencsétlen, hogy a pasid ezeket írta neki? Talán megfenyegette vagy pisztolyt tartott a barátod fejéhez? Ne legyél már te is nevetséges. Röhejesek vagytok, lányok. A másik csajt utáljátok a buta pasitok helyett.
ON: Nekem sem esne jól az üzenet, és haragudnék a pasimra. Szerintem egy darabig távolságtartó lennék, aztán elbeszélgetnék vele, hogy ez mi a franc akart lenni.
Kérdezz rá konkrétan: "Neked én csak egy pótlék vagyok?"
Erre akármit mond, látni fogod rajta, hogy igazat mondott vagy hazudott.
Tudod hogy csak egy pótlék vagy, nem is esik jól , de te mégis itt kérdezgetsz hogy mit csináj!?
Hát bmeg ha én csak pótlék lennék úgy rúgnám pícsán a párom hogy csak füstölne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!