Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleolvastam a barátom beszélgetésébe és olyan dolgot találtam, ami nem tetszik. Hogyan tovább?
Most meg fogsz lepődni, de én is kicsit fiúsabb lány voltam mindig is, csak nálam nem a foci dominál, sőt azt nem is igazán szeretem.
Csak az ilyen lányok egyszer felnőnek, és ők is nőiesebbek lesznek ugyanúgy, mint a barbizó társaik.
Lehet, hogy igazad van ebben: csak azért focibolond, hogy ezzel imponáljon a srácoknál. De nem tudhatod biztosra, amíg nem beszélsz vele is. ;) Lehet, hogy valóban ennyire szereti a focit.
Mindenesetre én továbbra is a barátodad venném inkább górcső alá, mert itt minden rajtatok múlik, kettőtökön.
Egyébként pedig a lány ha nagyon nyomulni akarna, és nem tartaná tiszteletben a kapcsolatotokat, akkor már rég bekavart volna. Az a nem mindegy, hogy a barátod belemenne, vagy kimaradna egy ilyen kezdeményezésre.
A pasid a kulcsfigura a történetben.
Szó nélkül összecsomagolnék és elhagynám. Akármit is mond. Ha ilyet gondol,így érez vagy egyáltalán ilyet mond másnak,akkor semmi keresnivalóm mellette.
Én úgy érezném megérdemlem hogy valakinek az legyek akit AKAR és nem az,akivel beéri. Látszik hogy még nincs túl rajta,láttad a kapcsolat elején is. Minek jöttél össze valakivel,akin érezted hogy nincs teljesen oda érted? Nem kötelező.
Gondolom szo szerint idezted, szerintem ez nem valook. Ez csak annyit jelent, hogy nem a baratodon mult a szakitas. Es latszolag a csaj meg nem gondolta meg magat. Ne huzd fel magad. Beszelgess rola vele, de ne lepj fel tamadolag. Konkretan most villamgyorsan ki tudnad csinalni a kapcsolatod, ha nekiallsz orjongeni ezen. Ertem, hogy mit akarsz kiolvasni a sorok kozul, de ez nem az. Ha vannak mas stiklik, es ez csak egy puzzle a nagy kepbol, akkor van csak ertelme ujragondolni a kapcsolatot.
43F
A barátodtól is gusztustalan, hogy csak egy pótléknak meg ürítőedénynek használ téged évek óta, és közbe az exébe szerelmes, de tőled is felfordul a gyomrom.
"Focib*zi liba" meg társai. Miért a csajt szidod, mikor ő semmit se ártott neked? Biztos magadból indulsz ki, mert te is csak érdekből szeretsz dolgokat. Full szánalmas vagy, majd bele fulladsz a féltékenységbe, de nem a drágalátos "szerelmeden" kéred számon a dolgokat, hanem a lánynak esel neki.
Egyébként kezet csókolhatnál neki, amiért egy mosolygós smiley-val lezárta a beszélgetést, és nem halászta el előled azt az aranyembert. Megtehetné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!