Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleolvastam a barátom beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleolvastam a barátom beszélgetésébe és olyan dolgot találtam, ami nem tetszik. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Tegnap este mutatott valamit messengeren és láttam, hogy aznap beszélt az exével. Nem bírtam ki és a tudta nélkül beleolvastam (tudom, hogy dög vagyok, de szerintem jól tettem). A lényeg, hogy az exe szereti a focit és a kedvenc csapata a héten nyert meg valami bajnokságot vagy valami hülye kupát, ezzel kapcsolatban írt rá a barátom. Aztán nem csak a fociról volt szó, hanem a munkáról és persze a kapcsolatokról is. A barátom hozta fel a szakításukat, amire azt írta a lány, hogy jó döntés volt viszont néha bánja. Erre az én kedves barátom azt válaszolta, hogy hogyha rajta múlna még együtt lennének. Erre a csaj már csak egy mosolygós fejet írt és elköszönt. 2015.oktoberben szakítottak azaz lassan 4 éve (!), mi 2016 februárban jöttünk össze és ezt írta, egyszerűen még mindig fel se tudom fogni, hogy 3 és féléve hülyének vagyok nézve és egy szánalamas pótlék vagyok. A legfájdalmasabb, hogy én őszintén szerelmes vagyok belé és el sem tudom képzelni nélküle az életemet. A kapcsolatunk elején kicsit érezhető volt, hogy nincs túl ezen a focib*zi libán, de már rég nem láttam ennek jelét. Szakítsak vele? Vagy adjak neki esélyt, hogy megmagyarázhassa? Lehet, hogy nem is komolyan írta neki ezt? De akkor minek írogat neki még most is? Nem tudom róla elképzelni, hogy ilyen hosszú időn keresztül átvert.
2019. aug. 16. 21:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#7 Nem hibáztatom a csajt, de annyira levágós hogy csak azért "fociimádó" , mert az olyan pasiknak, mint a barátom ez bejön. Kivülről csinos, szép, nőies viszont elvárja, hogy focit nézzen vele a pasija meg meccsekre járjon hétvégente, mivel sok srácnak ilyen lány az álma. Szerintem undorítóak az ilyen szamító libák.
2019. aug. 16. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Most meg fogsz lepődni, de én is kicsit fiúsabb lány voltam mindig is, csak nálam nem a foci dominál, sőt azt nem is igazán szeretem.

Csak az ilyen lányok egyszer felnőnek, és ők is nőiesebbek lesznek ugyanúgy, mint a barbizó társaik.

Lehet, hogy igazad van ebben: csak azért focibolond, hogy ezzel imponáljon a srácoknál. De nem tudhatod biztosra, amíg nem beszélsz vele is. ;) Lehet, hogy valóban ennyire szereti a focit.

Mindenesetre én továbbra is a barátodad venném inkább górcső alá, mert itt minden rajtatok múlik, kettőtökön.

Egyébként pedig a lány ha nagyon nyomulni akarna, és nem tartaná tiszteletben a kapcsolatotokat, akkor már rég bekavart volna. Az a nem mindegy, hogy a barátod belemenne, vagy kimaradna egy ilyen kezdeményezésre.

A pasid a kulcsfigura a történetben.

2019. aug. 16. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Szakitanek a helyedben. Ez tetü dolog töle.
2019. aug. 16. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Kerdezo, te gyagyas vagy. Csomo no szereti a focit es meg a forma 1-et is. Eleg korlatolt vagy, ha fius erdeklodese szerinted csak tusihaju, leragott kormu, nem tul igenyes noknek lehet, csinosaknak nem.
2019. aug. 16. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Szó nélkül összecsomagolnék és elhagynám. Akármit is mond. Ha ilyet gondol,így érez vagy egyáltalán ilyet mond másnak,akkor semmi keresnivalóm mellette.

Én úgy érezném megérdemlem hogy valakinek az legyek akit AKAR és nem az,akivel beéri. Látszik hogy még nincs túl rajta,láttad a kapcsolat elején is. Minek jöttél össze valakivel,akin érezted hogy nincs teljesen oda érted? Nem kötelező.

2019. aug. 17. 16:21
 16/17 Rockarc ***** válasza:

Gondolom szo szerint idezted, szerintem ez nem valook. Ez csak annyit jelent, hogy nem a baratodon mult a szakitas. Es latszolag a csaj meg nem gondolta meg magat. Ne huzd fel magad. Beszelgess rola vele, de ne lepj fel tamadolag. Konkretan most villamgyorsan ki tudnad csinalni a kapcsolatod, ha nekiallsz orjongeni ezen. Ertem, hogy mit akarsz kiolvasni a sorok kozul, de ez nem az. Ha vannak mas stiklik, es ez csak egy puzzle a nagy kepbol, akkor van csak ertelme ujragondolni a kapcsolatot.

43F

2019. aug. 17. 23:14
 17/17 anonim ***** válasza:

A barátodtól is gusztustalan, hogy csak egy pótléknak meg ürítőedénynek használ téged évek óta, és közbe az exébe szerelmes, de tőled is felfordul a gyomrom.

"Focib*zi liba" meg társai. Miért a csajt szidod, mikor ő semmit se ártott neked? Biztos magadból indulsz ki, mert te is csak érdekből szeretsz dolgokat. Full szánalmas vagy, majd bele fulladsz a féltékenységbe, de nem a drágalátos "szerelmeden" kéred számon a dolgokat, hanem a lánynak esel neki.

Egyébként kezet csókolhatnál neki, amiért egy mosolygós smiley-val lezárta a beszélgetést, és nem halászta el előled azt az aranyembert. Megtehetné :)

2019. aug. 20. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!