Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfi, hogy szerez barátnőt?
Mielőtt jön a sok komment, előre szólok, hogy nem önsajnálat és teszek is a dologért.
Nah szóval, egy kedves, rendes, odafigyelő, vicces, normális srác vagyok. Van önbizalmam és jó kedvvel megyek a randikra is, szóval nem látszik rajtam semmilyen frusztráltság vagy hasonló. Van kocsim is és mindig meghívom a csajt, amire csak akarja stb...
De a gond ott kezdődik, hogy a jó belső tulajdonságaimmal nem tudok megfogni senkit, mert a szép belsőhöz, sajnos egy nem túl jó külső párosul, nem vagyok jóképű sajnos. Előre szólok, hogy a kondizás és hasonló sport ezen nem segít, mielőtt írja valaki. Ha valaki arcra nem szép azon változtatni nem lehet, de emellett sajnos alacsony is vagyok a 170 centimmel.
Nagyon szeretnék már egy barátnőt, de sehogy se jön össze pedig próbálkozok mindenhogy, sajnos manapság minden a külsőség. Pénzzel hogyan tudnék barátnőt szerezni? Vagy hogyan lesz egy csúnya férfinak barátnője, aki nem csak kesereg, hanem tesz is érte, hogy legyen?
De a testeden segít a sport. Ha amúgy normális vagy, nem baj, ha nem vagy jóképű, kevesen azok.
A nők kevésbé felszínesek.
Sehogy. Felejtsd el.
Nem vagy potens jelölt.
Sportolok, olvasok, színházba és programokra járok, utazok, normális karrierem van.
Emiatt nem csak boldog és kiegyenúlyozott vagyok, de van témám a focin kívül is, és nincs jóval 30 felett sem aputestem (nem, két ajtós szekrény sem vagyok).
Innentől a nem kizárólag külsőségekre utazó nők túllépnek azon, hogy nem én vagyok Brad Pitt, és simán ismerkedem.
Persze, aki csak nyafog, hogy rosszat dobott a génlottó, és semmit nem hajlandó tenni, hogy legalább azokban a dolgokban, amikben tud vàltoztatni, ott irányítsa az életét, az nem fog ismerkedni, marad a nyafi a GYK-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!