Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell viselni, ha a (férfi) párunkra sok nő nyomul?
Beszerzel egy pisztolyt (természetesen engedélyekkel), berakod a ridikülödbe, és ha meglátod, h egy ribbi feltűnően nyomul, kihívod a toalettre, ott szépen nyugodtan elmondod neki, h szakadjon le a pasidról vagy kinyírod.
Nem tudom, fogalmam sincs. :) Én talán úgy gondolom, h amíg érzem a szerelmét, addig nincs baj, és nem is kell nyugtatgatni magad. Van egy olyan mondás, h az igaz szerelemben "Ha egyik a másikat repülni hagyja, de ha zuhan, fél szárnyát kölcsön adja." - én ezt nagyon igaznak tartom. Ha meg vmelyik csaj mégis elkezdi érdekelni, azt úgy is érezni fogod, én legalábbis biztosan megérezném.
Ilyenkor nagyon nehéz szerintem tartani magunkat. Nekem mondhatni szerencsém volt, mert 2 év alatt nem sokszor fordult elő ilyen.
1. Állandóan telefonálgatott neki, mikor lejárt a munka ideje, és tudta nagyon jól hogy onnan jönne hozzám. Szóval heti szinten háromszor felhívta a párom hogy lerobbant, vontatni kellene, vagy szerelje meg a kocsit, most nem tudja mi baja.
Megoldás: Egyik alkalommal, elmentem én is vele. Meglepődött.
Vigyorogva mondta de szép pár vagyunk na de D...(én) mennyit híztál.
Annyit feleltem ő viszont semmit se változott.
A kétértelmű célzásai miatt, a párom lekoppintotta hogy vigye másik szervízbe.
Azóta nem kereste.
2. Rendszerint versenyre járunk, - olyan ágban dolgozom ahol vannak gyakran megrendezésre kerülő versenyek.
Itt ismerte meg, az egyik illetékes hölgyike a párom.
Kis gyermekes fiatal kamasz.
Állandóan irogatott neki, ha beszélt velem a párom beledumált, ha csókolóztunk vagy megölelt, közénk fúrt mint aki nem férne el a téren .. Csak rajtunk át.
Itt kellett hatásosabban fellépni.
A párom szavai se hatottak.
Én őt megráztam. Nem egyszer kaptam gyomor ideget, annyira elszemtelenedett. Azóta békén hagyja...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!