Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a nőről? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a nőről? A férfi dolga a pénz és az is hogy közeledjen.

Figyelt kérdés

Tehát gyerekvállalásnál csak a férfi dolga hogy mindent előteremtsen, ugyanúgy a közeledés is, ő nem fog odamenni és átölelgetni a férfit. A szex is ha nagyritkán összejön akkor szemrehányja hogy ezért még legyen hálás a férfi.

Aszexuális lehet a nő? Mert semmilyen affinitása nincs a szexhez sőt inkább undorítónak tartja, gyerekcsináláskor is csak a legesélyesebb napon volt hajlandó rá.

2019. aug. 15. 07:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

"Tehát gyerekvállalásnál csak a férfi dolga hogy mindent előteremtsen"

Mert szerinted ilyenkor a nő mennyi pénzt kap? Nézzél már utána, hogy mennyi a GYES és a GYED!

A többiről meg az a véleményem, hogy nagyon érzelemmentes, és igen, aszexuális is lehet a nő. De az is lehet, hogy a múltban érte egy trauma, ami miatt a libidója lecsökkent.

2019. aug. 15. 07:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak prűd és alacsony libidójú.
2019. aug. 15. 07:47
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Ugye nem akarsz tőle gyereket? UGYE?
2019. aug. 15. 07:48
 4/12 anonim ***** válasza:
15%

"... inkább undorítónak tartja, gyerekcsináláskor is csak a legesélyesebb napon volt hajlandó rá." arcára verni, otthagyni, gyereke meg majd lesz más balektól. Ha már lett tőled, az szopóka.

33/f

2019. aug. 15. 07:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Kedveském. Úgy értettem hogy mikor készül rá az ember hogy gyereket akar. Akkor a nőnek nincs dolga a pénzzel. Tegyen félre a férfi vagy találjon ki valamit ez nem az ő reszortja...

2019. aug. 15. 07:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak veled nem szeret szexelni. A szeretője is szokott panaszkodni?
2019. aug. 15. 07:54
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha még nincs gyerek- Menrkülj

Ha van- Válj

2019. aug. 15. 07:54
 8/12 anonim ***** válasza:
33%

“Mert szerinted ilyenkor a nő mennyi pénzt kap? Nézzél már utána, hogy mennyi a GYES és a GYED!”

Az élet a GYES előtt, és után is létezik.

Egyrészt lehet közös biztonsági tartalékot építeni arra az időszakra amikor a nő gyesen lesz

Másrészt mikor a nők közlik, hogy a GYES miatt vannak a férfivel szemben fizetési elvárásaik, akkor mindig kiderül, hogy a GYES előtt ők maguk sem felelnek meg annak az elvárásnak, és utána sem.

Tehát egy 3 éves GYES periódus miatt felmentést kapnak egy 37 éves munka periódus egészére az alól, hogy ől is azonos mértékben járuljanak a családi kasszához?

2019. aug. 15. 07:58
 9/12 anonim ***** válasza:
26%

Gyerekvállalásnál az a bizonyos 3 év (GYED, GYES időszak) az valóban a férfi nyakába szakad. Utána viszont újra közös reszort. Ahogy maga a gyerek is. Tehát Apukának ugyanúgy el lehet menni elvinni/elhozni a gyereket oviba, suliba, elmenni szülői értekezletre, enni adni a kölöknek, játszani vagy tanulni vele, stb.

A nők szexuális aktivitása a fajfenntartási feladat elvégeztével lecsökken, szerencsétlenebb esetben a 0-ra redukálódik. Mondjuk még mindig szerencsés faj vagyunk, gondolj bele az imádkozó sáska sorsába.

Én anno megvártam míg eltelik a három év, megvártam, míg a fiam eljut odáig, hogy ne velünk aludjon el. Miután ekkor sem nőlt az intenzitás, szépen taktikát váltottam. A fizetésem nem teljes összegét vallom be neki, amit eltitkolok azt egy másik bankszámlára félreteszem, evvől havi 2-3 alkalommal elmegyek qrvázni. Ő már észre vette, hogy a pénz kevés (amit szándékosan intézek így) - panasz esetén rendszerint a szemére vetem, hogy csak egy fizetésből élünk. Érdekes, de még most sem fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy el kellene menni dolgozni (pedig a gyerekek már bőven nem igényelnek felügyeletet) ..... dehát kényelmesebb otthon a laptop előtt .... nekem meg idegen puncikban! A dolgot nem tervezem tartósnak, 2-3 év után otthagyom a g*cibe!

Neked is ezt tudom javasolni. Kezd el megjátszani, hogy a fizetésed nem elég. Amit félreteszel azt meg qrvázd el .... legalább puncihoz jutsz!!!!!!

2019. aug. 15. 08:20
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
#9 jól teszed.
2019. aug. 15. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!