Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hyány évesen voltál IGAZÁN szerelmes? Azóta hányszor voltál, és mikor? :D
Figyelt kérdés
a csalódás,és a viszonzatlanság is beleszámít
én egyszer voltam 12,6 éves koromtól 13,8koromig XD
kb xd
és meddig tartottak?:D
2010. júl. 12. 22:02
12/13 anonim válasza:
hát amikor először szerelmes voltam olyan 6-7éves lehettem és ez szerelem eltartott 12éves koromig :D --> persze ő nem volt a pasim,csak oda voltam érte,de nagyon :D
aztán most 15éves vagyok,és 1éve szerelmes vagyok valakibe..:( sajnos reménytelen..
de most is volt egy pasim akit azt hittem hogy szerelmes vagyok belé,de aztán rá jöttem hogy nem,csak felejteni akartam akit 1éve szeretek..
15/L
13/13 anonim válasza:
Először idén januárban, pici Mercikébe :D
kár hogy vége lett... =/
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!